Bloggintresserade

tisdag 29 maj 2007

Mardröm igen =(

Fy fasen säger jag. Innan jag gick o la mig så ville jag knappt somna för jag va rädd för mardrömmarna.


O nu vaknar jag o har så ont i skallen, hjärtklappning o är rädd. Då har jag drömt att jag bodde på samma område fast i dom äldre husen.


Ehh jag hade träffat en jättemysig kille, vi hade hållit ihop ett bra tag, han jobbade som Polis o han va iväg på ett jobb.


Det började brinna på ena sidan hus knuten. Nere vid hembygdsgården så gick det någon o visslade lite, sen sa han samma ord om o om igen.. Dom orden ekade mellan husen. Jag såg honom inte. Men när jag skulle gå o titta i fönstrena så dök ett huve upp o jag blev jätterädd. Jag trodde först att jag hade sett i syne så jag gick till nästa fönster, för jag måste ju försöka rädda mig från branden, men då dök huvet upp igen. Skit äckligt ansikte hade han, jag ser det framför mig.  Jag kom ingenstans, för jag vågade inte gå ut på balkongen i fall han stod där.


Telefonen va sönder så jag kunde inte ringa heller. Till slut så började det knacka på dörren o tur va så tittade jag i ögat för där stod han igen.  Det höll på att knacka länge, handtaget åkte ner o han försökte komma in.


Jag vet bara att det slutade med att min lille polis kom hem o allt blev bra.


O jag har dragit ner varenda persienn nu. Fy fasen säger jag.


Snart vaknar Teddy o vill ut o pinka.. Det brukar han göra nu, ja vid fem tiden..


Va kommer alla mardrömmar i från ???


Läskigt är det i alla fall.


O jag som är så mörkrädd.........................


Nä nu tänker vi på nåt annat..


 


Hoppas att ni sover gott utan några mardrömmar..


Ha en härlig dag när ni vaknar..


Blogga lugnt.


Puss I Pannan

6 kommentarer:

  1. hoppas dina mardrömmar försvinner,. själv har jag faktiskt sovit gott,. önskar dig en skön dag , här är det regn och grått,. kommer inte in på min sida,. vet inte vad jag gjort för fel., kram

    SvaraRadera
  2. att de otäcka drömmarna har nån positv händelse i släptåg! Det brukar va så! Men trots det, är det inte så himla roligt att inte kunna slappna av och sova lungt! Det förstör ju så mycket, när man inte sover ordentligt. Puss på dej själv, och hoppas du fått sova lungt i natt!

    SvaraRadera
  3. 000000000000000000029 maj 2007 kl. 11:58

    matte! jag kan inte heller komma in å kika på din sida....felet är nog INTE ditt! Kram till dej och till den lilla "drömmaren" ;) Hoppas du mår prima.ändå,trots allt :)

    SvaraRadera
  4. Ja jag hoppas verkligen att mardrömmarna försvinner snart, det går i perioder... Jag kommer in på din sida, jag går via den länken jag har lagt in här hos mig på höger sida. Under länkar står du.. Men klickar jag på ditt nick så finns inte sidan. Det är strul som vanligt. Ha en bra dag kram kram

    SvaraRadera
  5. Ja det är läskigt för jag kunde inte släppa drömmen jag hade natten innan riktigt. Det är så mycket mer än det jag skriver, men det är rörigt o det jag ser i drömmen kan jag inte alls komma i närheten av att beskriva. Det betyder säkert nåt om att jag behöver rensa ur nåt skåp,, slänga en massa skit hahaha... Ha en härlig dag, här är det skitväder hehehe.... Puss I Pannan

    SvaraRadera
  6. Testa du oxå om du kan klicka dig vidare till matte under mina länkar,, det kan jag.. Felet ligger hos expressen, det har strulat i flera dagar igen. Allt är som vanligt här, hade gärna fått vara lite bättre väder.. Hoppas du mår bra... Puss I pannan

    SvaraRadera