Bloggintresserade

söndag 20 maj 2007

Jo tack

rompen vaknade till  =)  Men jag sitter här o sover nästan med ett öga nu... Är såååå trött. Tror att jag ska passa på att sova lite medans jag kan. Jag är ju ändå vaken på natten.


I morgon ska jag ju in till optikern så några timmars sömn skadar inte....


Hade tänkt åka till Stadsparken i dag, men jag trodde att det skulle bli regn, vilket det inte blev, men det har ju blåst till tusen. Det är inte mysigt att vara ute då.


Har pratat med både Lena o Anna i dag.. Lena lät piggare, men hade en slöa dag  =)


Anna va lite bakis skakis hehehe.. Men hon hade haft roligt ute i går. Emma fick jag inte tag på, så jag får ringa en annan dag.


Försökte ringa till en st son oxå... Men han är väl ute o snurrar runt.. Ville önska honom lycka till på det nya jobbet i morgon.  Hoppas verkligen att det är ett jobb som han får stanna kvar på sen.


Ojj vad solen skiner nu. Nää jag orkar inte gå ut igen. Tog några bilder innan när jag va ute, men det blev bara en jag la in.


Jo visst ja, jag fick ett mail innan i dag ang min bild som jag "tävlar" med...


Jag skrev till dom att det är dålig stil att det inte funkar när man betalar för att få vara med o tävla, ja de är inga stora summor, men ändå. Det ska ju funka.


Men jag fick till svar att det spelar ingen roll om någon röstar på dig för det är juryn som utser en vinnare... Tsssstttt..  Jaja, förstår inte varför dom ska köra alls med röstningar för då. Trodde liksom att de va folkets röst som gällde, men jag läste väl inte reglerna som vanligt  =)


Nä måste få tag i sonen


Hoppas att ni har haft en underbar helg.. Nu blir det nya tag o en helt ny vecka..


Puss & Kram

3 kommentarer:

  1. dig en ny härlig vecka., Här har det oxå blåst , men solen har ju varit närvarande i alla fall., kram

    SvaraRadera
  2. hos optikern, brukar bli dyrt där, sov så gott, kram

    SvaraRadera
  3. Japp en ny ledig vecka*L*/kram på dej...

    SvaraRadera