Bloggintresserade

måndag 28 maj 2007

Har varit ute

o gått en timme nu, ja ingen rask promenad utan en slöis med kameran... Ja jag vet inte vad jag ska säga,,, jag hade ju glömt ladda batterierna så det hann inte bli så många bilder... Blir såå trött på mig själv.


Gick en runda som jag inte har gjort på länge. Att jag inte vill gå där nu är bara för att de är en som har sina hundar lösa o han vägrar ha dom i koppel för han säger att dom stannar på tomten... Pytt heller...  Men nu smög jag o kollade om hundarna va ute vilket dom inte va, så vi fortsatte..


Stannade till vid ett hus där mamma är o hjälper sin jobbar kompis o städar för dom ska flytta in där. Sen gick vi vidare förbi min mammas morbros hus.. Dom satt på altanen , men kom ut o pratade en stund.. Dom är så mysiga.  O Sven,,, ja honom bara älskar jag... Dom är såna så man kan skoja med.


Honom kan jag dyka på om jag ser honom i affären o bara gå fram o dumma mig, kanske hålla om honom o säga hello darling,,, går du hit ofta ?


Vi har fått många blickar på oss.. Men så vi skrattar när vi gör så..


Hans bror va likadan, men tyvärr finns inte han längre, jag saknar honom.


 


Näää vad står de i rullisten... En 7åring som väger 220 kg ?


Det måste jag kolla...........


 


Puss På Er

2 kommentarer:

  1. Gillar oxå när man kan umgås så med vissa männsikor. De gör allt lite roligare liksom hihihi... Trevligt att du haft en härlig runda med kameran. Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. gäller den vikten så ligger jag i lä...men jag fattar inte hur man kan låta sitt barn bli så stor...förjävligt...nattinatt

    SvaraRadera