Bloggintresserade

måndag 14 maj 2007

Lammkött ;)

Vilken mysig kväll det har varit. Jag gick ut innan o tog med mig kameran... 


Precis när jag kom ut, så kom mamma hem från havet. Oj oj stackars mamma va inte pigg.. Skickade henne i säng, sa åt henne att göra lite varm mjölk med halstabletter.. Gjort..


Tog lite BILDER på allt som jag kom åt..


Traskade i hembygds parken,, jag älskar att gå där.. Bara de att jag har nog tagit på så gott som allt... Men man får vinkla till de lite.


Från parken så såg jag två killar i skolan som spelade basket. Tog en bild på dom i smyg... Men eftersom jag vill lägga ut bilderna så måste jag alltid fråga.. Det tycker jag att det hör till.


Så det va inga problem, o jag fick ta flera bilder på dom. Söta, trevliga killar.... Aj aj,, håll fingrarna i styr... De är lammkött  ;)


Det visade sig att den ena killen Andreas oxå fotade. Så jag fick lite tips av honom. Hmm jag trodde att jag hade lärt mig ganska mycket om Ninas kamera, men när han visade lite, så kunde jag INTE ETT SMACK  ;)


Jaja,,, det är bara att öva.


Jag ringde till Lena i kväll o pratade med henne en stund. Det va ganska ok. Emma höll på att packa, hon åker hem i morgon. Men vi skulle höras av.


Jag pratade även lite annat med henne vad det gäller mamma Lena o resten av familjen.. Ja inget som hon inte redan vet, men sånt som man ändå vill säga.. Det blev lite tårar för oss båda.


Se nu till att köra försiktigt, så hör du av dig när du kan.


Som jag sa till Emma, så betyder som mycket för mig.


Jo visst ja,, jag träffade ju Jens o hans tjej oxå i skolan. Dom kom dit när jag stod o pratade med basket killarna   ;)


Hade inte sett honom på bra länge. Så det va roligt. Han hade blivit så söt, klippt av sig håret o va blond.. Rackans going.. En kram björn är han..


Sitter o pratar med Anita samtidigt i telefonen som jag har redigerat o lagt in bilderna, o samtidigt som jag skriver här  ;)


Hon tycker nog att jag är tråkig för jag lyssnar inte på henne...


Nä nu ska jag resa mig en stund


Puss I Pannan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar