Bloggintresserade

onsdag 16 maj 2007

Blaahhh skit o pannkaka

Ja inte hjälpte det med en varm dusch innan. Det är så jobbigt när jag inte kan sova trots att jag är trött.


Det kryper i hela kroppen på mig, molande värk hela tiden. Jag ligger o sparkar för det kör så i benen.. Sparkade nästan ner hunden på golvet innan. Stackars plutten


Precis när jag somnar in så snarkar jag till eller så kryper det i mig. Jo jag har vaknat till ett par gånger nu av att jag snarkar..


Blaahhh skit o pannkaka.


Fick ett sms innan att Emma o hennes sambo kommit hem till sitt nu. Så resan hade gått bra. Va bara hunden som vart åk sjuk. Stackars henne. Blir tomt nästa gång jag ska till Lena o inte Ronja är där.


Undra hur Lena mår ? Om hon sover ?


Måste ringa f-kassan i dag, får inte glömma.. Måste ha ett sånt där bevis på att jag är en sur pensionär  =)


O sen ska jag till optikern yes... Ska se om jag hittar några tunnare byxor o en jumper, måste ha ett par skor, typ sandaler eller så.


Ringde o pratade med Kicki innan i dag, de va längesen jag hörde i från henne. Allt va som vanligt där.


Sen på kvällen ringde Marcus o frågade om vi hade pratat i dag ? Ehhh fick tänka efter lite. Nä, de va nog i går. Ok, jag skulle bara ringa o säga att jag ska lägga mig tidigt så du inte ringer o väcker mig... Token där =)


Kanske skulle ringa till honom hahaha.


Han sitter säkert vid datorn nu o spelar ändå.


Hoppla,,, nu är de dags att besöka ladies room igen.. Jag va så törstig innan så jag svepte en liter mjölk... Aaaahhhhh så gott de är.


Har förvanat Anita att hon måste ha många liter hemma när jag kommer.


Nä gulliga bloggare nu så ska jag snart lägga ner huvet på kudden igen o dra några stockar..


Dröm Sött


Puss I Pannan


 

4 kommentarer:

  1. 000000000000000000016 maj 2007 kl. 10:31

    du har på nätterna? önskar av hela mitt hjärta att du fick sova med ro...utan snark ;) Gomorronkramar fr Kvast

    SvaraRadera
  2. Fler som är vakna mitt i natta.
    JAg somnade nog vid kl3 i natt, men jag vägrar att gå upp, ligger och vänder och vrider på mig hur länge som helst, ha en fin dag, kram

    SvaraRadera
  3. Inge vidare när inte sömnen vill infinna sej.....men hoppas den gjorde de till slut:) Kramkram o ha de så gott idag:)

    SvaraRadera
  4. Att snarka har ju sina nackdelar =) Men det är inte ofta jag vaknar av dom. Tur de.. Jag klarar av ganska länge att ligga kvar, det är värken som gör att jag måste upp.. Går runt i lgh på nätterna,, tänk om nån såg mig haha.... Men jag somnade till slut,, ungefär 3 timmar efter wimm =) Hoppas ni har sovit gott när ni väl somnade.. Ha en fin dag på er... kram kram

    SvaraRadera