Bloggintresserade

tisdag 8 maj 2007

Kyckling i Marinad

Gott till tusen....


 


Dag 1                                                               200 * ca 40-50 min


 


Kyckling filéer  ( delas )


½ dl muschrom - soya


1 knippe persilja


1 msk vitvinsvinäger


1-2 vitlöks klyftor


 


Blanda allt o häll i påsen med kyckling delarna. Låt vara till dag 2.


 


Dag 2


 


1 brk Creme Fraich


3 dl grädde


 


Lägg över kycklingen i en ugnsfast form


Salta o peppra kycklingen  ( krydda efter egen smak )


 


Klicka Creme Fraiche på varje bit kyckling filée, slå sen över marinaden


 


Gott att servera till ;


 


Ris, sallad, painrich vin, vatten eller en kall öl.


 


Smaklig måltid.


 


OM ni gör detta så skulle det vara roligt att höra vad ni tyckte.

3 kommentarer:

  1. Kramkram på dej stumpan:)

    SvaraRadera
  2. jag lovar att det är super gott.. De du en kväll med din goa släkting hehehe.. kram kram

    SvaraRadera
  3. det lät mumsigt,,,kraam

    SvaraRadera