Gott till tusen....
Dag 1 200 * ca 40-50 min
Kyckling filéer ( delas )
½ dl muschrom - soya
1 knippe persilja
1 msk vitvinsvinäger
1-2 vitlöks klyftor
Blanda allt o häll i påsen med kyckling delarna. Låt vara till dag 2.
Dag 2
1 brk Creme Fraich
3 dl grädde
Lägg över kycklingen i en ugnsfast form
Salta o peppra kycklingen ( krydda efter egen smak )
Klicka Creme Fraiche på varje bit kyckling filée, slå sen över marinaden
Gott att servera till ;
Ris, sallad, painrich vin, vatten eller en kall öl.
Smaklig måltid.
OM ni gör detta så skulle det vara roligt att höra vad ni tyckte.
Kramkram på dej stumpan:)
SvaraRaderajag lovar att det är super gott.. De du en kväll med din goa släkting hehehe.. kram kram
SvaraRaderadet lät mumsigt,,,kraam
SvaraRadera