Bloggintresserade

måndag 28 maj 2007

Vilken Mardröm

jag hade.. Vaknade av att jag va lessen..


Av någon anledning så åkte jag till läkaren o dom tog prover på mig. När dom fick tillbaka svaren så började dom undersöka mig. Slet av mig tröjan o började klämma på brösten.


Då hade jag på vänster bröstet en knöl som va 2 cm stor. Alltså jag hade fått bröstcancer. Blev inlagd på en gång, hamnade på av avdelning där det va blandat med "sjukdomar" o åldrar.


Marcus fick oxå en säng i mitt rum för att han skulle stanna hos mig. Efter ett tag kommer mamma o ska hälsa på mig, med sig har hon min pappa... Han är lite förvirrad, bär på en plastkasse. Han bryr sig inte så mycket utan ger mig en ganska kylig kram.


Det är lite läskigt för min pappa dog - 92 , jag har inte drömt om honom på flera år.


Jag har ingen aning om hur drömmen slutade, men jag va fortfarande kvar på sjukhuset.


Usch,, det hemska är ju att man vet att många har cancer.


Ska försöka somna om igen.. Hoppas verkligen inte att jag fortsätter drömma om detta. Jag brukar ofta fortsätta drömmen om jag somnar om vilket är så läskigt...


 


God Morgon på er,, ha en härlig dag, fåglarna kvittrar för fullt ute nu.


Puss I Pannan


 

7 kommentarer:

  1. ...är det läskigt med sådana drömmar. Jag drömmer ofta om döden, personer som är döda eller att personer i min närhet dör. Undrar vad allt detta betyder!!?

    SvaraRadera
  2. Inge vidare med såna drömmar, hoppas du drömde nåt fin när du somnade igen:) Kram på dej o ha en fin dag:)

    SvaraRadera
  3. och vaknar till en ny fin dag. Jag drömmer ibland om min pappa som dog-93. Det kan bara vara så att man drömmer fragment av ens tankar eller av intryck man har fått under dagen, medvetet eller omedvetet. Kram på dig!

    SvaraRadera
  4. 000000000000000000028 maj 2007 kl. 11:44

    drömmar är inte sann-drömmar,som vl är,utan ett sätt för hjärnan att tömma ut allt lagrat skräp.Hoppas du drömde söta drömmar sen.... Kramis på dej vännen..

    SvaraRadera
  5. huga det var ingen kul dröm det inte tur att det bara var en dröm.
    Hoppas du får en skön och fin dag i dag/kram

    SvaraRadera
  6. har själv mardrömmar då och då,. riktigt läskigt är det,. vet inte vad dom betyder,. men halvdöa människor griper tag i mig,. händelsen utspelar sig nere i en kulvert,. hoppas du slaPP drömmarna i natt,. kram

    SvaraRadera
  7. Jo tack jag somnade o sov gott sen. Men jag va lite skrajsen. Har t om sovit lite nu på eftermiddagen. Ni är så goa som kommer in o skriver hos mig.. Blir så glad =) Hoppas att ni har en fin dag / Kväll.... Puss I Pannan på er =)

    SvaraRadera