Bloggintresserade

fredag 12 december 2008

TETIG FINNE SOM KOMMER PÅ BESÖK

Tänk vad olika dagar vi har allihop. Min dag har varit underbar o fylld med kärlek, pussar o mycket mys.


Liam o jag har pratat o skrattat om vartannat.


Under tiden som vi har haft de toppen så har Marcus o Nina, framför allt Nina haft en jobbig dag. Det känns inte roligt att jag har haft det så bra när dom har det jobbigt. Men jag hoppas att de blir bättre nu. Klockan va ganska mycket när hon kom upp på avdelningen. Så Marcus åkte dit en snabbis sen kom han hit o hämtade Liam.


Nina hade varit lite lessen för hon ville följa med honom hem. O de förstår jag. Men hon har det mycket bättre nu när hon är i goda händer om det skulle vara nåt mer så här inpå operationen.


Det va så mysigt att prata med Marcus när han kom o hämtade Liam. Han hade köpt med pizza, tack för maten den va god.. Jag fixade iordning Liam , bytte blöja innan dom åkte hem. Sen ringde han när han va hemma.


Han är lite nervös för att vara själv med honom i natt. Men det är bara för att han tror inte att han ska vakna när Liam vaknar. Men det kommer han att göra. Han vet att han kan slappna av när Nina är hemma, men nu måste han vakna o då gör man de.


Liam o jag sov ganska länge på eftermiddagen. Mamma o jag har ju lgh jämte varandra. Så mitt sovrum gränsar hennes kök. Hon hörde ända in till sin lgh hur jag snarkade. Ja de är inte första gången hon hör mig. Men att Liam kunde sova så gott som han gjorde det förstår jag inte. Jag la honom först på min kudde, men så fort han somnade så tog jag bort den. Han kurade ihop sig, gnydde lite som en gris o vände sig på sidan. Han körde upp sitt ansikte mot mitt. Han kröp närmare o närmare hela tiden. Till slut rullade han runt på magen. Så jag fick snurra tillbaka honom. Fick även lägga ut min arm så han inte skulle hamna på magen igen, det är lite dumt för min säng är ganska mjuk o de är inte så lätt alla gånger att lyfta upp huvet för honom.


Hur som helst så låg vi ansikte mot ansikte o snarkade både han o jag. Liten som han är så tog han upp nästan hela sängen. Jag låg så långt ut till slut att jag fick lägga mig på vänster armen för att den inte skulle dingla ur sängen , men de va hur mysigt som helst.


Han hann pinka på mig innan dom åkte hem.


 



Titta så mycket plats jag har i början. 


 



Här sitter vi i fåtöljen o jollrar. Va inte illa, kan själv mmmm.


 



Nu va de nåt som lät, bäst att titta efter. Jisses huvet går på honom hela tiden. Han lyssnar, tittar o hänger me


 



Tjo flöjt de här va kul......


 



Här pratar Liam lite allvar med fammoo  =)


 





Hoppla hoppla här hamnar han lite på sniskan. Ingen fara. Farmor fixade till de på en gång.


 



Jag älskar min farmor så hääääääär mycket sa Liam.. Mmm säkert..


 



O en liten snuttesova bild till. Jag vet inte vad jag har gjort med kameran. Jag måste ha ändrat inställningarna på nåt sätt. För det blev gryniga o matta,bleka bilder. Jaja. jag hade ju i alla fall en toppen dag.


De va många timmar som jag fick ha honom. Från halv 8 på morgonen, sen åkte dom hem vid 22 tiden..


Himmel o pannkaka vad tomt de är nu. Känner mig nästan tafatt, jag vet inte vad jag ska ta mig till.


Han är så mysig när jag håller honom. Han älskar när jag håller min vänstra arm under rumpan o som ett litet stöd upp mot ryggen. Min högra arm stödjer överkroppen på honom. Sen vill han alltid luta sig lite bakåt o lägga sitt lilla söta huvud i min hand. O för att de ska bli perfekt så ska jag dansa lite, kind mot kind. Det är mycket viktigt.


Nina hoppas att du är piggare i morgon så du kan komma hem. O jag hoppas att du får sova Marcus. Jag lovar, du vaknar när din son behöver dig.


Måste bara få klaga lite. Jag fick så ont i mitt vänster öra innan. Det bara flög på mig liksom. De gör skitont. Vet inte om de kan vara en ö-inflammation eller om de är en liten tetig finne som kommer på besök  =)


Sov gott allesammans.


Puss I Pannan


 

2 kommentarer:

  1. en underbar dag, det förstår jag. Jag klämde en viting i går kväll, alltså ingen finne *ler* Kram Gäddan

    SvaraRadera
  2. Ja du, den va verkligen underbar... Finnen är fortfarande kvar, jag vet inte om jag vågar "klappa" till den =) Kanske åker på en dänga då hahaha... Kramelikram

    SvaraRadera