Bloggintresserade

onsdag 10 december 2008

ajsing bajsing inte bra.

 


Då va de kväller igen. Pratade med Nina innan, jag råkade ringa o väcka henne, ajsing bajsing inte bra. Nä då hon sa att de inte va nån fara. Men hon ringde upp nyss o sa att dom kommer med Liam i morgon vid 10-tiden. Hon ska till läkaren igen med bröstet. Hoppas verkligen att det blir bättre nu på henne. Sen tycker både jag o Marcus att hon ska åka hem o vila, sova, ja bara tänka på sig själv så tar jag Liam ända tills Marcus slutar jobba på natten. Men hon tycker att det är jobbigt att lämna honom så länge o de förstår jag.


Jag hoppas att Marcus kan övertala henne för de är vad hon behöver.


Jo då,,, jag är lite ego här oxo för jag tänker lite på mig själv , att jag vill ha honom så länge som möjligt. Fast helst under andra omständigheter.


Ja vi får se hur det blir.


Idag har de varit en sova dag. Ovanligt va ? haha


Ska ta mig nåt att äta , sen ska jag plocka in i diskmaskinen. Sen blir de väl sängen igen. Jag vill vara utvilad till min lilla lilla trollunge kommer.


Oh så jag längtar. Ja de är inte många timmar kvar nu. Jag skulle köpt helosan salva, men det har inte blivit att jag har varit på apoteket än. Jag tycker att det är bra att jag har saker o ting här hemma oxo så slipper dom hålla på o packa, sen finns ju risken att man kanske glömmer nåt här eller nån annan stans.


Hmm - jag skulle skriva nåt men jag glömde bort va de va ?


Jo , jag pratade med Anita igår hennes son va färdig opererad. Det hade tagit ca 11 timmar, som dom hade räknat med. Så nu är väl äntligen tarmarna på plats o magen stängd. Det har den inte varit på ett år.


Har inte hört nåt idag så hon är väl där nu kanske, men jag tror inte att hon får träffa honom förrns i morgon.


Glöm inte att kolla in länkarna jag har lagt in här under  =)


Ha en mysig kväll.


Puss I Pannan


ANNELI´S EGNA HOME MADE JULKALENDER =)


 


Den här länken ska funka.... Förgrymmade länkar suck.


http://www.dancingsantacard.com/intro.php?user=53093 


 


 


 

1 kommentar: