Bloggintresserade

lördag 6 december 2008

Att man kan ju bli kär för mindre... *suck*

 


Nyduschad o fräsh... Jaaaa de stämmer.. Än så länge är jag de.. Men det räcker med att jag gör nåt så kommer svetten som ett brev på posten.


Himla kul att veta va ? Baaah.


Teddy ligger i sängen o de skriiiiiker i hans mage. Jag tror att han har magkatarr efter all antibiotika han har ätit under sina år. Ja nu har de inte varit nåt på sistone *peppar peppar ta i trä*


Jag vet inte hur många gånger han har fått åka in till vet, o sövas för att han sätter i halsen. Det är hemskt för jag är rädd att de kommer en dag då han inte reder ut detta själv.


Dom vet inte varför han sätter i halsen som han gör. Dom har tagit tonsillerna på honom 2 ggr bla. Ja de har varit mycket. Så nu tror jag att de är magkatarren som knorrar o då har han svårt att äta. Då köper jag alltid fil som jag ger honom. Nää de är minsann inte lätt. Han vägrar !!!


Vill inte, ska inte. Men jag vinner........ Oftast när han inte har ätit bra på ett par dagar (lite har han fått i sig-tvång) så får jag gå in till mamma o ge honom hennes bullar. Ja han vet vad han vill den lille...


Brrr va kallt de va nu då ? Oj jag hade visst fönstret öppet.


Ska lägga ner huvet en liten stund när jag har druckit upp mitt kaffe .


Jo visst ja. Sen får jag besök... Mmmm haaaa haaaa haaaa, jag är lite spänd faktiskt, pirrig oxo. Men på ett härligt sätt.


Oj jag måste skynda mig nu. Håll tummarna att de kommer att bli som jag vill.


Ha en underbar dag..


Jo visst ja en gång till, visst va de toppen att Kevin gick vidare... Nu ska han bara ta hem allt, hela skiten.


Att man kan ju bli kär för mindre... *suck*


Puss I Pannan


 


ANNELI´S EGNA HOME MADE JULKALENDER =)


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar