Bloggintresserade

måndag 8 december 2008

Tänk att få sätta tänderna i den

Nu har jag äntligen fått sova gott. Jag sov inget igår natt, men från morgonen till i dag morse har jag sovit gott. Det enda jag har varit vaken är när jag har varit ute med Teddy.


Jag är fortfarande ganska matt o skakig i kroppen, men det känns lite lugnare nu. Gullungen Linus hjälpte mig att gå ut med Teddy på dan igår, det va skönt. Dom är för goa dom barnen.


Tilda har sovit hos mormor inatt för hon är sjuk. Hon har feber o hosta. Jag hör ända in hit hur hon hostar. Stackars liten. Dom har bakat både lussebullar o pepparkakor så Teddy har stått här inne o gnytt bra länge nu. Så fort mamma bakar ska han in dit. Han är som ett äkta litet barnbarn som vill ha fika. Så nu är han där o Tilda kom in med en tallrik med fika till mig... Kolla in här vad gott  =)


 



Mmmm dom va sååååå goda


 



Smaskigt va !!!


 



Tänk att få sätta tänderna i den hehehe. Japp de har jag gjort oxo. Yummi.


Usch tiden går för fort. Jag har inte handlat några klappar än. Inte orkat tänka tanken. Men jag måste sätta fart nu för julen kommer vare sig jag vill eller inte.


Marcus o Nina ska vara hemma hos sig i jul. Så jag vet inte riktigt hur de blir där än. Men jag hoppas innerligt att jag kan få träffa dom en liten stund i alla fall. Vi har ju alltid varit samlade hos syrran så jag är så van att ha alla hos mig. Jag vill inte vara utan varken Marcus o hans familj eller syrrans barn. Ja vi får se hur de blir helt enkelt.


Nu ska jag plocka in i diskmaskinen. Ha en bra dag.


 


Puss I Pannan 


 


 


ANNELI´S EGNA HOME MADE JULKALENDER =)


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar