Bloggintresserade

lördag 6 december 2008

I FEEL GOOD ///Telefonterrad

 


Jag har gjort nåt som jag inte har gjort på flera år... Man kan säga att jag har passerat 7;e himlen o mer därtill. Jag har dansat tryckare. Det är nåt jag bara älskar. Fast de är klart att man måste ju dansa med någon som man tycker om, annars funkar de inte.


Kind mot kind o läppar som möts. De blev lite fumligt ibland så vi skallade ihop, fast de va inte så farligt. De va istället lite charmigt.


Efter en stund så hade han sin mun mot min axel, o rätt va de va kände jag nåt varmt, ja de kändes ända ner till bh;n.


- Hoppsan - sa jag o skrattade lite.


Räddaren i nöden, ja Nina kom med en handduk o torkade lite spye. Ah vad gör de, de är ju inget bara lite bröstmjölk.. Men de va ganska rejält för Nina fick byta om på Liam, o jag fick torka torrt både på min jumper o de som rann ner i min bh..


Dom kom på eftermiddagen o åkte hem för en liten stund sen. Tänk att den lilla mannen kan få min mage att pirra o hjärtat rusa iväg. Jag älskar honom så otroligt mycket.


Vi har ätit lite mat inne hos mamma, Linus va oxo där så han höll Liam. Oh dom va så söta. Ja vi fikade lite oxo. Sen gullade vi , de är de viktigaste  =)


Sen satt vi o pulade lite på inbjudnings kort till Liam´s dop. Så vi får se om Marcus o Nina godkänner de sen när de är klart..


Marcus har varit ute på svensexa ikväll, de är hans pappa som ska gifta sig. Dom har haft trevligt, men han ville åka hem redan så Nina åkte o hämtade honom. Så nu kan dom oxo ha en liten myskväll.


Innan Nina åkte, tackade jag henne. Hon undrade varför. Bara för att jag vill. Jag är så glad att jag får vara en del av mitt barnbarns liv. Hemska tanke om jag inte skulle få de.. Huuua de slår vi bort.


 


Grattis Marcus o Nina på eran 6 årsdag.. Måste ju berätta att när Marcus träffade Nina så blev en tjej väldigt arg o lessen..


Vem ?


Jo, Matilda.. Oj oj oj om blickar kunde "döda", så hade inte Nina funnits här idag med Marcus hahahaha.


Det är oftast så att flickorna alltid vill gifta sig med sin pappa när dom är barn. Men inte Matilda, hon ville gifta sig med Marcus. Så de va inte poppis när hon kom in i bilden. När det va dags för förlovning så köpte dom en ring till Tilda oxo. Så dom va 3 som förlovade sig. Jag har ett kort på de nånstans.. Ja jisses. Men idag är det helt ok att Marcus o Nina har varandra.. Så de kan bli...


Nu ska jag se om korten blev bra som jag tog på min darling  =)


Hoppas att ni har haft en bra dag.


Puss I Pannan


 


 


 


----------------------------


Ja just de, dagen höll på att bli förstörd för mig. Jag har fått mycket skit för mitt förra inlägg här, ja i min egna blogg. Blev telefonterrad ca 60 ggr så jag höll på att smälla av. Delar av min egna text har kopierats o skickats till mig på min msn för att visa vad jag själv har skrivit. Text som vänds emot mig.


Jag är fruktansvärt förbannad nu. O jag hoppas att du skäms nu KENTH. Men de har du inte vett till att göra.  Att du bara kan med att bära dig åt på det här jävla sättet.


Det är min blogg o jag skriver precis hur jag VILL. Jag hade INTE DIG i tankarna när jag skrev. Det finns annat i livet än BARA DU.


Du gör livet surt för mig. Du är sjuk. Sök hjälp. Jag orkar inte mer...............


JAG ORKAR INTE MER !!!!!!!!!!


Hmmm de är banne mig skrattretande, här håller du på som en galning o de är MIG läkaren tvingar till en psykolog............... NU MÅR DU VA !!


Visst ja, jag glömde ju säga att de va mitt barnbarn o svärdotter som va besöket inte nån KARL som du trodde.


 


 

2 kommentarer:

  1. Ja lilla gumman..jag kan förstå att du blir förbannad
    han ska nog va glad att han bor en bit ifrån dej
    Är det inte slut mellan er?????
    Vad har han då med att göra vem som är hos dej???
    Hörrö..hur gammal är ha???..13 år eller..trodde du inte var ihop på DET viset med ungar..är han 15 år så be honom växa upp
    annars kan han ju krypa tillbaka till den sten han kom fram under
    FÖR SÅ DÄR gör man inte mot någon..särskilt inte när han bedyrar
    HUR mycket han ÄLSKAR dej..skäng han i väggen
    Men jag kramar om dej tröstande å ömt
    Puss påre

    SvaraRadera
  2. Jag är oxå farmor OCH mormor och det är underbart! Jag har lagt ett foto på mitt minsta barnbarn Elin i näst sista inlägget. Kika in hos mig. Synd att du har så jobbigt med den som terrar. Ischiamej för tråkmånsar. Gossa du med söte Liam. Kramar om. Gäddan!

    SvaraRadera