Bloggintresserade

måndag 15 december 2008

JAG VILL BLI FRI FRÅN

 


De va lite kusligt innan. Precis när jag skrev till Nina innan på msn att hon kunde ringa mig när hon fick tid så ringer telefonen.


Då va de Nina.. Sånt är lite spokey =)


Det är ganska ofta jag råkar ut för sånt. Särskilt när det gäller mamma.


Nina har varit på åb i dag hos läkaren med bröstet. Dom plockade bort dränaget på henne. Tycker att de va för tidigt, men läkarna vet väl bäst.. Ja dom såg inget mer var så det va därför.


Marcus hade visst tyckt att de va läskigt för det va 30 cm långt som låg inknycklat i bröstet på henne..


Så nu hoppas jag att hon får må bra. Liam satt o jollrade i bakgrunden o jag blir helt varm i hela kroppen när jag hör honom. Oh om jag bara kunde få hålla om honom o pussa på honom lite.


Jag vet inte om jag har sagt detta innan. Men gud så jag älskar det barnet... =)


Ja de hade jag visst sagt =)


Det är farmors Liam helt klart. Inget snack om den saken.


 


Jag har inte hört nåt från Anita idag så jag vet inte hur Janne mår. Men jag hoppas att han mår bra. Det läckte väl fortfarande från tarmarna på honom igår.


Tack för era tankar o varma ord, jag ska visa Anita o jag vet att hon tackar från sitt hjärta.


 


Jag hade svårt att sova inatt igen. Jag känner mig orolig o rastlös. Jag kan inte koppla av. Tankarna far, o känslorna gör sig påminda. Jag vill inte. Jag vill bli fri från dom. Jag vet bara inte hur jag ska ta mig upp till ytan igen ?


Jag satt o läste en blogg inatt när jag inte kunde sova o jag hade ingen aning om att den personen hade varit med om såna hemska saker. Så egentligen har jag det rätt bra trots allt. Jag ska inte klaga utan vara tacksam. O jag är tacksam för allt som jag har det är jag. Det är bara vissa saker som inte vill som jag vill.


Men det kommer att bli bra vartefter.


Jag måste försöka ta mig till stora staden o köpa lite klappar o mat. Tänk om man hade en maskin som gjorde pengar. Oj oj oj vad jag skulle dela med mig då.


Jag har aldrig satt mig själv först. Inte någon gång. Jag kommer ihåg för längesen så fick jag 1000 kr, jag vet inte om de va skatten eller vad det va, men jag fick dom extra.


Det första jag tänkte på va att ge Marcus pengar som han kunde få köpa vad han ville för. Han fick 200 kr. Sen fick Sanna, Linus o Tilda 100 kr var som dom fick handla för. Resten gick till mat. Jag köpte inget till mig själv. Men jag behövde inget heller utan blev glad när jag såg deras miner att dom fick köpa vad dom ville.


Jag har ju bara min sjukpension så jag kan aldrig ställa upp med nåt, så därför är det extra roligt att kunna göra de när man har några slantar.


Asch, vad jag flummar nu då =) 


Nu ska jag ta mig nåt att äta. Ikväll är det Prison Break det får jag inte missa. Men jag är så trött så jag hoppas att jag kan hålla mig vaken.


Ha de bra gó bloggers  =) O alla andra oxo  =)


Puss I Pannan


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar