Bloggintresserade

fredag 26 december 2008

GISSA VAD JAG SKA GÖRA ?

 


Jaha inget blev som jag ville den här julen. Jag kände tidigt på julmorgonen hur det skulle sluta, men man tar ju sin imigran medicin o hoppas på det bästa. Icke sa nicke, migränen den fortsatte o jag mådde så illa. När jag får migrän så får jag springa o pinka stup i kvarten. Ja de är inte överdrivet. Jag frågade läkaren en gång o han förklarade, men de har väl jag glömt nu, men det lät vettigt i alla fall =)


Idag efter jag va ute med Teddy på morgonen så va det dags för tabl igen, jag la mig, ställde klockan på 2 för vi skulle in till mamma o äta stek. Syrran med familj o Marcus, Nina o så lille snutten Liam.


Det va så mysigt, men det är minsann inte lätt att vara social, trevlig you name it ... Men jag gjorde så gott jag kunde. Sanna, Linus o Tilda va ju där, dom saknade jag ju för dom har alltid varit med på julafton. O jag blev ju självklart jättelessen så jag grät när jag inte kunde vara med Liam o hans familj.


Men jag fick gosa med honom i dag i alla fall. O träffa Nina o Marcus. Ohh jaaa ,, jag önskade mig såna där stjärnor som man sätter i taket. Det önskade jag till mig o Liam...


VAAAAAAAAAA en stor mygga här inne NU ? Ops, han dödde  =)


Ja hur som helst så fick jag de... Så nu ska jag o min lille man titta på våra stjärnor sen. Då ska fammoo berätta små historier..


Jag ska ju köpa en resesäng till honom, så han ska få en liten hörna i mitt sovrum. Ja jag har ju bara en liten 2;a så det är ingen lyxlgh. Den är perfekt för mig.


Men vad svamlar jag om egentligen ?


Nä jag får lägga mig istället för jag ska upp tidigt .. Gissa vad jag ska göra ?


Liam kommer till fammoo, han ska vara här när dom shoppar på rean...


Jag kunde svara på två kommentarer i min egna blogg, men inte i någon annans ?


Varför är det så ?


Är det fler som har dom problemen ?


Nåt svar från Expressen har jag inte fått heller. Boooorrriiinnngggg.


Sweet Dreams


Puss I Pannan

4 kommentarer:

  1. och klapp på kinden! Gäddan

    SvaraRadera
  2. FAMMMOOO! Nytt år om några dagar. Antingen man vill eller inte...Bättre hälsa önskar jag dig.

    Kram

    Kai///

    SvaraRadera
  3. tackar tackar o tackar igen för ni är så goa... Jaa snart är det ett helt nytt år o jag tänker inte önska nåt för min egna del. Utan jag hoppas att alla ska få må bra. Kramelikram på er.

    SvaraRadera