Bloggintresserade

måndag 22 december 2008

JULKORT O VANLIGA KORT OM NÅN VILL HA.

Ja då har jag pratat med Marcus o Nina nu. Nina ringde, hon är precis galen. Så hon passar verkligen in i den här familjen.


Nä då, jo de gör hon, men jag menar att jag ropade på msn på henne, då ringde hon upp. Dom satt o pratade om dopet o de blir en himlans massa så dom får sålla ut lite.


Somnade en stund innan, har gått runt i lgh, kollat lite på tv, gått lite till, tittat lite till, sen gav jag upp o satte mig här.


Hade inget att göra, så jag fixade med lite julkort o vanliga kort om det är någon som vill ha.


Ja visst ja, Nina frågade om jag ville ha Liam i mellandagarna. Nää sa jag o skojade. O de knöt sig i magen när jag sa så även att de va skoj. Huuuuua, ska inte säga så mer  =)


Jaha nu ska vi ut o kissa i buskarna, så nu får ni blunda..


Inte färdig,,,,


inte än,,,,,


nähää,,,


oh nej,,,,


aaaa aaaa inte titta,,,,


färdig =)


God Natt o Sov Gott.


Puss I Pannan 


 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 


1 kommentar:

  1. game over.............22 december 2008 kl. 08:41

    Jag tycker verkligen att dina julkort är fina "Bilden är ännu inte godkänd", ja........ lite udda kanske hahahaha skojade bara, men de har inte kommit än. Vi borde bo på samma ställe, dels för att ingen sover, jag har inte somnat än, å dels för det sista du gjorde, å jag pratade om tena lady i min pratblogg hahahahah.
    Jösses vilken låååååång natt alltså. Massor som snurrar i planeten, vet inte hur detta ska gå. Med jul å allt. Skönt att höra att du mår lite bättre iallafall. Hoppas din dag blir bra, min kommer att bli seeeeg. KRAMAR OM. Åsa

    SvaraRadera