Bloggintresserade

lördag 13 december 2008

JAG DRICKER ALLDELES FÖR MYCKET

 


Skål på er. *klunk* *klunk* de va gott. Nädå, jag dricker inte någon alkoholhaltig dryck. Fast vitt vin är gott. Det va längesen,, jättelängesen jag drack vin. Förr drack jag jämt.. Hahaha jisses vad jag ljuger. Jag drack inte alls jämt, men det hände att jag drack oftare än vad jag gör nu för nu tar jag inget =)


Det som är så gott att dricka , dricker jag alldeles för mycket av. Jag själv tycker inte de, utan de är andra som nästan tappar hakan =)


Visst mitt egna bubbelvatten är gott, men det är inte det jag pratar om heller.


Mjölk,,, mjölk är det bästa som finns. Jag kan hinka i mig hur mycket som helst.


Jag klarar mig knappt utan mjölk, ja de har jag gjort i sommar men annars får jag nästan spatt om jag inte får dricka min mjölk.


Varför är det bara barn o äldre som behöver de ?


Jag vill oxo ha ju. Jo jag vet att de sätter sig på såna ställen som man inte vill att det ska göra. Men mjölk är livet  =)  Mmmm nu har jag druckit en halvliter. Gott gott.


Men som sagt, jag vet att jag dricker alldeles för mycket mjölk..


Jag o Rhode va ute o gick innan. Skulle titta till G & G´s katt igen. När jag kommer dit så ser jag inte katten, så jag gick o letade. Jag gick o pratade för mig själv o sa att det inte skulle förvåna mig om G hoppade fram o tjoade till . Han är lite galen, det gillar jag. Men jag ringde upp o frågade om katten va inne. O de va hon. Så vi gick hem sen.


Det är svårt att gå för de är så halt. Men jag kan inte begripa att Rhode kan slappna av så när hon går. Jag hade så ont så jag va gråtfärdig. Men jag försökte göra som henne o slappna av.


Jag sa till henne att jag ska oxo gå avslappnat nu o började svänga med rumpan o armarna. Ja jag vet inte hur jag gick för jag fick en sån blick av henne hahaha.. Sen säger frågar hon om hon går så ?


Hahahaha näää, de va bara jag som skulle göra ett tappert försök att slappna av. Det är roligt på våra promenader..


Usch ja, jag fick veta att Rottisen inte finns längre, den som jag är rädd för. Hon va visst sjuk, stackars hund o ägare. Det är inte roligt när djuren blir sjuka. Det är inte roligt när någon blir sjuk.


Jag kände mig lite dum innan för jag sa att då behöver jag inte vara rädd när jag går förbi där längre. Men jag menade ju inte på det sättet.


Jag kan ju berätta att dom visade Snövit i morse, så det tittade jag på lite. Nää inte en blund hade jag sovit. Så nu är jag allt lite trött.


Undra om det är nåt bra på tv;n i kväll ? Eller ska jag lägga mig ?


Ha en mysig kväll.


Puss I Pannan


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar