Bloggintresserade

tisdag 23 december 2008

He touched me

Slappat lite framför teven. Prison break va ju. De är yummi,, snygga killar är bra för ögonen att titta på. Fast kanske inte lika bra för hjärtat  =)


Mammas dator har inte funkat på ett par dagar, men hon sa inget förrns i dag. Jag gick in o kollade. Ja innan så ringde jag upp henne på mobilen o frågade om hon hade kollat att alla sladdar sitter i.


- Sladdar, nää de har jag inte. De kanske jag skulle gjort.


- Japp, men jag går in sen.


Gick in, satte på datorn, nää inget internet. Fel ip sen gateway bla bla.


Jag kollade sladdarna, sen den lilla lilla söta svarta dosan,, ja modemet. Då hade hon varit där med dammsugaren o stängt av utan att veta om de.


Hon tyckte väl att de va lite dumt att de gick att stänga av där oxo..


Men nu funkar de. Har fixat klart i tvättstugan. Sen va jag o grannen ute en liten runda med hundarna. Hon tryckte på mig reflex ,, de är bra. Hon håller reda på mig. Jag glömmer alltid att köpa de. Få se om jag kommer ihåg de nu när jag ska till apoteket.


Fixat lite mer med bilder, en åt mamma o en här som jag lägger in. De va inget speciellt, men jag ville bara testa o se hur den blev.


De va mycket pillgöra kan jag säga. *gäääääääsp*


Har inte slagit in klapparna, det gör jag i morgon. Kan inte fatta att de snart är jul. Ska handla det sista oxo, o koka skinkan. I kväll blir de skink mackor med senap. Ohh vad gott de är.


Såg ni förresten att de va Elvis inatt på teven ? Johoo de va de minsann. Han va allt en spillevink.. Synd att han förstörde sitt liv med all skit. Den rösten woooow säger jag bara.


Ja just de, nu kom jag ihåg låten med Elvis, som jag sa Inkan.... NEEEEEEEEEEEEEEJ, tror du inte att jag glömde den när jag skulle skriva nu.........


Vänta ska jag leta ,,,, tam tadam tadadadamtadamdamtam tadam tjohej tadam. Nu kom jag ihåg de. Hold on.


Här är den. I just love it... Lyssna o njut så säger jag


Sussa gott.


Puss I Pannan


 


" target="_blank">,


Har ni hört den här ?


De va en präst o en trädgårds karl.


Trädgårds karlen gick till Prästen o frågade om han kunde lämna den här jorden ?


Eller om han sa näää Rohde, se jag kommer ju inte ihåg. Nu blev poängen förstörd oxo hahahaha.. Men jag tyckte den va rolig. 


 


3 kommentarer:

  1. faktiskt på tv häromdagen oxå. Snart är det julafton så jag passar oxå på att önska dig och de dina en God Jul och ett Gott Nytt År! Ha det bäst.

    SvaraRadera
  2. till farmor från mormor !

    SvaraRadera
  3. Tack, jag hoppas att du o din familj hade en mysig jul. Önskar en god fortsättning o ett gott nytt år.. Ha de gott kram

    SvaraRadera