Bloggintresserade

lördag 27 december 2008

ATT INTE GÖRA IFRÅN SIG

 


God förmiddag. Jo för mig är det de. Somnade ganska fort igår kväll, men vaknade nog lika fort o kunde inte somna om, trots att jag va jättetrött.


Jag vankade av o an som vanligt i lgh. Jag somnade till nåt naturprogram efter klockan 6 i morse.


Så nu har jag varit ute med Teddy en bra stund, men han envisas med att INTE göra ifrån sig så då åkte han in . Han ska bara gå o nosa o slicka om de är nån liten go tik som har pinkat.


Han har varit på väg att sätta sig o göra sitt ett x antal gånger, men jag gav upp.


Har även ätit tomtegröt gott gott. Teddy har fått sin mat, hundmaten är kvar, men skinkan som han alltid får i är slut.


Det är väl inte lätt att koncentrera sig när det är tikar omkring. Sen kan de vara så att Iza=tjejen smyglöper. Mmm inte helt omöjligt.


Jo visst ja, en kommentar kunde jag visst göra nyss, men jag glömde bort vart de va nånstans ?!


Minnet minnet, är som vanligt jättebra, men ack så kort.


Ska testa om en stund o se om det funkar att skriva hos er. Men nu ska jag lägga mig o slappna av.


Ja somnar jag en stund så är det bara skönt.


Ha en bra dag o en fortsatt trevlig helg.


Puss I Pannan


 

8 kommentarer:

  1. Blogga på! Blogg vad det bloggar av bloggar idag är det bloggtävling nej det är bloggdag!

    SvaraRadera
  2. Det är mamsi som knackar på! Har du somnat? Vyssan lull... ;)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Tittar in hos dig för första gången, tror jag i alla fall... Har också en hund som envisas med att inte göra det han ska när tikarna löper, oerhört frustrerande! Hoppas Teddy fick gjort det han skulle till slut, och att du får en trevlig kväll!

    SvaraRadera
  4. Sömnen är viktig och den har det blivit för lite av för mig i jul. Men nu är jag så härligt trött så jag säger godnatt! Kram..

    SvaraRadera
  5. Ja tävlingar är alltid roligt, men det är oxo lika roligt om man kan blogga samt kommentera hos sina vänner. God fortsättning.

    SvaraRadera
  6. Ja du, klart att jag sover som du sjunger vyssan lull. Det har varit ena riktiga sovdygn nu. I dag har jag varit vaken. God fortsättning till dig oxo. Kramelikram o pussen

    SvaraRadera
  7. Jasså du har oxo en som frustar när tikarna löper. Hua, min är inte rolig idag. Han gråter efter sin tjej. Jo då, han fick sitt gjort till slut, men det blir ju jag som får ge mig ... =) God fortsättning kram

    SvaraRadera
  8. Ja sömnen är jätteviktig. Det är väldigt sällan som jag sover som jag ska. O nu har det blivit mycket sömn. Så det finns inget mellanting, o det blir jobbigt. Men men, jag är van. Det tråkiga är att inte omgivningen förstår en. Visst är det skönt att vara sådär härligt trött. Hoppas att du fick sova gott sen. God fortsättning kram kram

    SvaraRadera