Bloggintresserade

tisdag 2 december 2008

FAMMOO RYCKER UT !!!

 


Hej hopp. Mitt i natten, eller ja tidig morgon.


Har precis kommit hem. Fammoo fick rycka ut ikväll, de gillar hon  =)


Njae, kanske inte under dessa omständigheter. Nina fick åka in akut i helgen för mjölkstockning i ena bröstet. Dom tömde henne på en massa var. Så nu har hon fått antibiotika.


Hon sa när jag hade varit där en stund, va konstigt nu har jag visst inte lika ont längre. Så jag blev full i skratt för de va likadant när hon hade värkar. Fast hon sa ikväll att hon hade haft lite värkar ändå den luringen..


Nu är det så att hon inte vill vara till besvär. Nä de kan jag förstå. Men nu är de så oxo att Fammoo har en stooooor roll som hon är stolt över. Så hon rycker mer än gärna ut. Fast de kunde vara utan en massa strul.


Allvarligt jag tycker synd om Nina för hon har haft det jobbigt i ett år med allt nu. Så hon ska INTE känna att hon är till besvär. Man orkar inte hur mycket som helst.


Sen är det alltid lättare för en annan som kommer utifrån o inte går i det dygnet runt att kanske kunna fjäska till sig ett glatt ansikte hos lilla mannen. Det går lite trögare när man inte mår så bra.


Så ni kan ju gissa vad jag har gjort. GULLAT, PUSSAT, PUSSAT ÄNNU MER, KRAMAT, SKRATTAT, JOLLRAT. Jo tack de gör jag visst de. Han ska väl förstå vad jag säger.


Världens leende fick jag när jag kom. Gissa vad som kom då ?


Japp rätt. Tårarna. Himmel o pannkaka vilket barn.


Jag vet att jag har sagt de innan, jag har aldrig varit med om något barn som låter som han gör. Han är inte tyst många sekunder. Han snarkar, ummar o brummar, jollrar o smattrar med munnen. Ja han är som en minimini symaskin som hostar lite...


Han va väldigt noga med att lämna ett JAG ÄLSKAR DIG FAMMOO GLÖM MIG INTE KOM TILLBAKA SNART spya på axeln strax innan jag åkte.


Men de gjorde ju inget. De torkade jag av lite lätt, resten fick följa med mig hem hahaha.


Marcus berättade igår oxo att han hade fått ont i bröstet efter sin träning. Han hade mått dåligt i nästan 15 min. Gud jag blir så orolig. Marcus, jag hoppas att du kollar upp detta nu. Ring vc o beställ en tid så dom får ta ekg. Det är faktiskt inget att leka med. Tänk lite på din stackars mamma... Ja ja, jag vet jag ska inte tjata..


Jag har inte hunnit o läsa, men jag har sett att de finns kommentarer. Men jag kollar dom i morgon, annars blir jag sittandes här.


Jag ska passa på att somna medans jag har Liam på näthinnan o doften av honom, sen hör jag fortfarande hans joller..


Don´t you just LOVE it.......... Yes.


Sov gott alle so sammen.


Puss I Pannan


 


 


Oh jädrans jag glömde ju, när jag åkte hem så började dom spela en låt på radion o jag rööööööööös. Den spelade vi mycket förr. Tracy Ullman. Kolla in så kan ni se framför er hur jag höll på i bilen. Jag putade med munnen sen sjöng jag för Teddy hahaha....Jag försökte ju likna henne............


 


" target="_blank">.

1 kommentar:

  1. Fammooo! Ja, nä... de e bar lilla Gäddan här. Fast jag är oxå Farmor och ibland kommer ett sms från grabben 8 år "Vad gör du Farmor kram Wictor" Man blir varm i hjärtat. Sen är jag
    Mormor åt två fina barn William 10 och Elin 6. Åh, hjärtat fylls. Men du är ju en superung Farmor!!!! Kram Gäddan

    SvaraRadera