Bloggintresserade

fredag 26 december 2008

Ska jag börja oroa mig ?

Inte hade jag en aning om att det va fredag idag. Jag frågade Nina innan va de va för dag. Jag blir helt snurrig o veckovild. Dels för att man går hemma sen för att jag har legat o fightats med migränen. Jo då, de kan jag skylla på.


Det är betydligt bättre än vad det va på julafton.


Har ju haft Liam här idag, men vi har inte hunnit göra så mycket. Han va vaken ca en timme när dom kom. Sen somnade han o sov väldigt gott så jag gick oxo o la mig. Telefonen ringde några gånger, o jag vet att Marcus ringde hem, sen vet jag inte mycket mer. Jo nån av oss pratade eller frågade om skinka o jag sa att jag har lite kvar, men det är mest bara äckligt fett i.


Så rätt va de är så står dom i dörren. Där ligger vi o sover. Klockan va halv 3 på eftermiddagen.


Lite tokigt blev de, men vi sov båda två så gott.


Han har ju självklart varit helt underbar idag oxo. O han pratar o står i, försöker lyfta sig upp, ska me med huvet hela tiden. Tänk då han som är så liten ser en stor värld han måste ju bli helt snurrig hahaha.


Vi skulle fixat Ninas naglar, men kitet hon köpte fattades en sak så det får hon se om hon får tag på snart. Bröllopet är ju på nyårsafton.


Då ska lilla mannen sova hos mormor o morfar.


Ahhh va fasen kan inte skallevärken släppa för ? Den är jobbig nu. Men jag är trött, jag tycker att jag är ovanligt trött nu. Ska jag börja oroa mig ?


Herre gud, ögonen slår ihop på mig nu när jag sitter o skriver, det här går inte.


Jaja, jag hann ju i alla fall göra ljusbilden .


Tittar in om en stund, måste bara vila ögonen lite.


Trevlig helg o en mysig kväll.


Puss I Pannan


 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar