Bloggintresserade

fredag 12 december 2008

DU ÄR INTE BÄTTRE ÄN MIG ELLER NÅGON ANNAN !

 


På tal om otroligt så,,,,,,,,,,,, som jag skrev tidigare i ett inlägg.


Innan när jag åkte ner till Ica så för de första är det fredag o det är alltid fullt med folk. För det andra så parkerar dom som stollar. För de tredje så tar dom ingen hänsyn alls utan kör på som inget har hänt.


Jag är så trött på människor som inte visar någon som helst hänsyn. När jag svängde in på parkeringen så va det trångt, bilarna stod huller om buller. Alltså fick jag köra ganska nära bilarna som stod parkerade på "min" körsida för att inte få mötande bil under motorhuven. En bil bakom mig började backa så jag hade alltså två bilar på som kunde orsaka problem. Bilen som va parkerad ovanför mig hade backat ut o skulle köra iväg så den bilen va mest i mitt körfält. Alltså jag kunde inte köra fram då hade jag smällt, o jag kunde inte backa då hade jag smällt.


Mao ,,, fick jag snällt stå still.


Ni ska ju inte tro att bilen som va framför mig kunde/orkade slänga i sin back för att underlätta för oss alla. Näää då, den personen utmanade verkligen ödet o körde så nära så jag hörde nästan lacken på bilen skrika hysteriskt - hjälp hjälp de kommer en galen kärring.


O den blicken JAG fick av henne va inte att leka med. Hon va nästan svart i synen. Jag bara skakade på huvet. Vad skulle jag gjort ?  Inget, för jag gjorde de jag kunde göra. Jag tittade tillbaka. Hennes blickar va kolsvarta.


Det är konstigt det är alltid den som "skriker" mest o högst som är den värsta sorten.


T ex, så tycker en att man kör for fort här så dom har satt ut blomsterlådor för att man måste sakta ner. O det tycker jag är JÄTTEBRA !!!


Det är bara de att det retar mig o många andra. Hon som såg till så att dessa kom upp är den som kör som en biltjuv. O de va samma person som jag nästan fick en "kyss" av på parkeringen.


Jag tycker inte om sådana människor. Människor som tror sig vara mycker mer än alla andra. Tviiii för dig.


Till Dig vill jag bara säga ; Du är inte bättre än mig eller någon annan !.


Nä ni är precis lika mycket värda som vem som helst. Men fortsätter ni som ni gör, så är ni snart inget värda alls. Inte ens skiten under skosulan.


Puss på er !


 


 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar