Bloggintresserade

onsdag 4 mars 2009

WEBCAM

Pratade med Nina för en stund sen, ev ska jag ha fammoos lille gulleplutt nästa fredag ( 13;e då håller vi oss inne )


Hon har visst en liten suprise till Marcus.


Medans vi pratade så matade hon Liam med korvstroganoff, jag hörde hur han klöktes lite men han åt i alla fall. Det är ju konstiga smaker precis när dom börjar med mat osv.


Jag frågade om hon inte kunde sätta på webcamen så det gjorde hon. Printade två bilder.


De är så mysigt att se dom. De är ju klart mysigare att träffa dom på riktigt.


 



 



 


Sköterskan på VC ringde innan i eftermiddags o sa att hon inte hade fått tag i min läkare så hon undrade om hon kunde ringa tillbaka i morgon ?


Ja visst,,, de va inte illa att hon ringde o sa detta i alla fall. Men hon hörde väl på mig att jag va lessen, besviken o arg sist. Så det va snällt av henne.


Mamma har bakat bröd nu o det doftar gott in hit. Teddy trodde väl att de va bullar hon bakade för han har stått o gnällt att han vill in till henne. Fick en brödlev o de va så gott. Men de va ju inte en bulle så Teddy ville inte ha  =)


Va ute med dom gamla vanliga innan hahaha.. Det är så isigt på flera ställen ändå hade Rohde på sig gympaskor igen. Jag vågar inte de när de är så halt, men hon klarade sig tack o lov den här gången oxo. Det gjorde hon ju inte när hon hade tant kängorna ( broddar på ) som jag kallar dom, då blev hon sittade i en snödriva.


Sitter o pratar med Tilda på msn.. Vi skapar " konst " hon är så mysig att prata med. Om jag inte sitter där när hon har ropat på mig så säger hon alltid att hon älskar mig o skickar pussar. Lilla gulletuttan.


 



 



 



 


Titta så fin konsten är som vi gör =)


Hoppas ni har haft en härlig dag. Nu önskar jag er en fin kväll.


Puss I Pannan

8 kommentarer:

  1. små fina gullenutt mellan farmor och barnbarn och Tilda! Vad kul man kan göra via datorn, visst! Kramkram nu från oxå trötter Gädda.....

    SvaraRadera
  2. Alltihop, den söta babyn tar förstås första pris. Förstår att du längtar till nästkommande fredag. Härlig konst också. Ha det bra. Kram.

    SvaraRadera
  3. Ja du de gäller att gulla allt vad man kan innan han växer upp o blir lika stor som sin far. Ja mor oxo men fadern är inte lika gulligullsugen idag, fast jag kan ju alltid hota sonen med något så jag får mitt gull från honom oxo. hahaha, i wish. Jag får väl gulla med Nina sen är Liam är äldre hahaha. Hon kommer att springa sin väg. Nää de gäller att hålla sig på mattan o sköta sina kort så man få haka på resten av livet. Tilda henne har jag stöpt precis som jag vill ha henne, inte alltid lika roligt för hennes mamma ( min syster ) men det skiter ju jag i =) Tack o lov att datorn finns *gääääääääääääsp* oj ja de är nog läggdags snart. Skallen lever sitt egna liv igen. Kram kram o nattis

    SvaraRadera
  4. Ja den söta bebisen slår allt ... Fammoo´s lilla hjärta. Men mosters lilla hjärta är oxo en riktig going. Jag försöker tala om för henne att hon älskar sin moster mest i hela världen hahaha. Längta,,, jaaaa de är tråkigt för när jag längtar efter honom så går tiden så sakta... Den står stilla. Ha det så bra o nattiskramar

    SvaraRadera
  5. att se biler på Liam. Som jag skrivit tidigare, han påminner om min systerson som han såg 1975!!!! Skulle inte farmor @ sova nu??? Det ska jag.. Natti natti & kramar

    SvaraRadera
  6. Ja jag förstår dig, jag blir oxo så glad när jag ser bilder på honom hahaha.... Det är konstigt att han är så lik din systerson. Det är roligt. Jo, jag har sovit en timme o jag kan inte sova, men jag ska göra ett nytt försök. Hoppas du får sova gott. Kram kram o nattis.

    SvaraRadera
  7. jag barnbarn över allt vill oxå ha.... smile... Får titta in senare till dig kram

    SvaraRadera
  8. game over.............5 mars 2009 kl. 10:43

    Hoppar in lite snabbt å önskar dig en fin torsdag. Massa kramar Åsa

    SvaraRadera