Bloggintresserade

tisdag 10 mars 2009

JAG ÄR UTE EFTER PENGARNA

 


Himmel o pannkaka vilken natt de har varit. Jag trodde att magen skulle explodera.


Som vanligt hade jag svårt att sova, när jag va precis på väg att slockna fick jag så djuriskt ont i magen på vänstersidan. Ja jädrans i min låda de har jag aldrig varit med om. Jag kunde inte andas ordentligt för då gjorde de ont utan jag kunde bara andas utåt som ett stön, nästan ett skrik.


Så höll de på ett par timmar o jag va rädd för att somna, men jag somnade ändå. Men klockan va vid 8 på morgonen. Så de blev ingen kurator för min del idag.


Dom timmarna jag sov nu så drömde jag om en söt liten stackars tjej. Hon bodde här i detta området med sin gamla mormor. Jag träffade på flickan på Konsum där jag hörde henne prata om att hon skulle sjunga upp för någon, men hon visste inte hur hon skulle ta bussen dit. De va långt härifrån. Jag frågar vart hon ska o erbjuder mig att köra henne o hon blev jätteglad.


Nä hon va framme så sjöng hon upp oj vilken sångröst hon hade. Som en liten fågel som kvittrade. Självklart va hon tillräckligt duktig för att dom ville ta sig an henne osv. Dom skrev kontrakt mm o vi åkte hem. Mormor skulle ju oxo titta på kontraktet för att skriva under. Men sen började ryktet gå här att jag körde bara flickan för att jag skulle skinna henne på pengarna. Att jag va ute efter hennes pengar o jag blev så lessen för de va jag inte.


Flickan blev oxo lessen för hon trodde på mig, men det gjorde inte hennes mormor o dom andra så jag drog mig undan. Sen vet jag bara att flickan gick här ute o hade inget att göra, jag antar att hon inte fick börja sjunga för sin mormor ifall jag skulle sno hennes pengar. Så alla blängde på mig o tyckte inte om mig. Den lilla flickan vågade inte heller komma fram till mig men jag såg att hon ville de. Fy vilken hemsk dröm.


Ja de va ju ingen som va arg när jag va ute nyss o flickan har jag inte sett till , så de kan ju bara ha varit en dröm.


Ha en bra dag nu ska jag dricka upp mitt kaffe.


Puss I Pannan


 

1 kommentar:

  1. & tack för Din hjälp också, nu har jag en Hobby blogg också.... trallala..!!!!! Plus+++++ Vilken fantastiskt bra bild Du hade fixat till dem i Lidköping....... Ha en bra dag. Tacksamma kramar

    SvaraRadera