Bloggintresserade

lördag 21 mars 2009

ARLA - SVART MJÖLK ?

 


Arla har ju gjort mellanmjölkens paket svart bara för att "tänka" på klimatet. Alltså släckt ner dekoren för att medverka i earth hour wwf. Detta gäller perioden 19 - 25 mars / tills paketerna tar slut. Ingen färg bara svart/vit.



 


Tänk vad Arla kan hjälpa OM dom gjorde så här på alla mjölkpaketen. Jämt. Inte bara en vecka.


Istället för att ha gul, blå, grön o röd . Det står ju på paketerna vilken mjölk det är. O för dom som inte kan läsa kan man ha en mindre bild som visar vilken mjölk de är istället.


Voila,,, så blev de genast mycket bättre för miljön eller hur ?


Nu när dom har nedsläckning den 28;e mellan 20;30 - 21;30 ( en mycket dum tid dom har valt mitt i Robinson ), så tycker jag att man kunde släcka ner fler timmar. Jag bryr mig inte. De kan vara skönt att gå här o lulla o filosofera på allt möjligt. Rensa skallen på all skit.


Nog om de.


Jag får alltid varje vecka en tidning Allers av min goa granne. Måste bara säga att hon är helt underbar. Den kommer varje onsdag o jag får den senast på torsdagen. Men skulle de gå ännu längre än torsdagen så ber hon om ursäkt. Jag har sagt till henne att jag är glad att jag får den NÄR hon är klar med den. Jag bry mig inte alls om när jag får den. Den är läsvärd o de finns korsord som passar även mig =)


De va inte de jag skulle säga utan att inatt så läste jag lite o kom till horoskopen så står de så här på fiskarna ;


Fiskarna 20/2-20/3


Du utstrålar värme och välkomnas av din omgivning. Människor som har det svårt och är mindre lyckligt lottade än du kommer ofta i din väg.


Lyckotal 3


Ja jag får nog hålla med om det lite i alla fall, eller mindre lyckligt lottad vet jag inte, fast de beror ju på vilket sätt ? Men jag är alltid den som vill hjälpa om jag kan.


Men lyckotalet 3 blev jag full i skratt när jag såg. För igår när jag va på Ica o köpte min svarta mjölk så skulle jag lämna in en trisslott som jag hade tagit, ja de är nog 3 veckor sen. Glömde bort den, o skrapade den inte förrns flera dagar efter. Jag vann en ny lott. Herregud jag vinner ALDRIG..... Jag blev jätteglad o de va först igår som jag ville ha en ny. Här är jag lite omständig, för jag vill ha just den lotten jag har tänkt mig. Jag ville ha den 24;e lotten o den här gången fanns de inte så många, så tjejen i kassan sa att jag kunde ju ta 12 istället men det ville jag inte ( kanske va jättedumt men det lär jag aldrig få veta ändå ) Sanna o en kompis till henne kom o hon sa att jag skulle ta nr 3 vilket jag gjorde så nu ligger den kvar i min plånbok o väntar på att skrapas. Jag kan hålla på den hur länge som helst.


Jag får se när jag skrapar den. Håll tummarna att de kanske kan tänkas vara nån liten vinst.


Jag ångrade mig när jag köpte den för jag tycker att de är bortkastade pengar när man inga pengar har, men jag vann ju en ny så de gjorde inget.


Nu ska jag dricka klart mitt kaffe. Ska försöka sova lite, jag har inte sovit en blund inatt, bara lite nu på morgonen.


Jag har ingen ro i kroppen o de börjar bli riktigt jobbigt nu.


Det är så härligt väder ute, hoppas att de håller i för jag ska gå ut sen.


Ha en mysig dag.


Puss I Pannan  

4 kommentarer:

  1. några svart vita här i åmål kanske är dom slut eller så vill de inte ställa upp. Personligen försöker jag med det lilla jag kan. Tyvärr inte med energi lampor... Ha en fortsatt bra dag

    SvaraRadera
  2. Hej, jo här finns dom, jag vet inte hur eller om dom ska finnas överallt. Men det tycker jag att dom borde. Jag köper inga energilampor för här smäller lamporna hela tiden så jag blir utfattig även på ikeas billiga lampor. Ha en fin kväll kram kram

    SvaraRadera
  3. Å ändå köper jag typ 10 liter mjölk var o varannan dag till min jättefamilj ;-)
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Ja det var ju fiffigt med svart mjölk
    de vill ja med ha
    Nattis
    tack för fina spel ikväll
    Kul att jag van..ha ha
    Pöss i örat..kram

    SvaraRadera