Bloggintresserade

fredag 20 mars 2009

HOPPA O SLICKA PÅ MIN SEXIGA GRANNE I FARTEN =)

 


Vilken kör jag hade här innan. Det va ljuvligt, hmm stavas ljuvligt så ? Det ser konstigt ut .


Två hundar som yyylllllaaaarrrr så tjusigt o jag har inte en aning om varför.


När vi hade vaknat så ville jag borsta mina tänder igen innan vi gick ut, så jag stod inne på tjottahojsan o gnuggade för fullt när dom sätter igång. Med tandborsten i munnen gick jag ut o sjöng med en truddilutt, dom tystnade en sekund o tittade på mig som om jag hade fått en pudelknäpp. Det va då jag hörde min mobil ringa i jackfickan. Jag hann inte svara, men såg att de va Rohde så jag ringde upp, samtidigt som det ringer i hemtelefonen. Med en pudel mellan fötterna o en bichon som väldigt gärna vill gosa med pudelrumpa va de inte lätt att komma åt telefonen så jag missade den oxo. Jag fortsätter att ringa upp henne, men det tutar upptaget. Jag såg att hon gick här utanför så jag ropade från fönstret som är lite öppet att jag kommer, hon hörde mig inte men det gjorde ju hundarna så de va dags för lite körsång igen.


Hur som helst, jag fick på dom kopplet öppnade dörren så att dom skulle se att vi va faktiskt på väg ut. Då kommer den läckra grannen hem från jobbet o blir påhoppad av en styck livsfarlig megastooooor pudel. Nää hon är så fjantigt snäll o sen är hon liten, men hon blev överlycklig när han kom. Så de blev lite pusskalas, hmm undra varför inte jag fick vara med ?


Ska nog fråga honom de sen. Fast de är klart att de kanske inte skulle uppskattas om jag stod o hoppade o slickade på the sexy i farten.. OK, han är ju sambo oxo =)


Vi kom ut till slut o har gått en runda, det går sakta men vi går o det är de som räknas. Jag tror att vi va ute nästan en timme ? Kan de ha tagit de ?


Skitsamma de va skönt o det va trevligt. Fast jag trodde ju att jag skulle få ha Iza lite längre =)


Jag har inte en aning om vad jag ville säga med detta, men det va nåt i alla fall. Tur att huvet sitter fast, sen att de är mycket tomrum de spelar ingen roll.


Teddy fick en stor påse godis av Rohde igen. Hmm kommer inte ihåg vad dom heter, jooo frolic. Nam nam.


Nähää nu ska jag fixa med en bild som jag snart kommer att lägga in så ska ni få se vad vi firar idag....


Puss I Pannan


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar