Bloggintresserade

måndag 30 mars 2009

Ha en underbar vecka

 


Ja då va de dags för ännu en ny vecka. Har inte hunnit att kolla på bilderna som jag tog innan så det gör jag imorgon. Har suttit o traggla med min förbenade dator.


Jag pratade med grannen o han sa att spybot är bättre än ad-aware. O de kan jag lova att den va.


För den hittade hur mycket skit som helst. Nu har jag scannat datorn flera gånger så nu är den helt REN.


Tack o lov. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dator eller internet ?


Har varit de en gång när den gamla brann för mig. Då va jag utan ett tag, men en räddande ängel eller ska jag kalla honom Tomte räddade mig.


Ja jag har aldrig varit med om nåt liknande. Han gav mig en NY dator. Jisses jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Det va jättejobbigt att ta emot den, men guuuuud så glad jag blev.


Nu har jag o Nightstar suttit o spelat betapet. 4 omgångar, jag vann 1 omgång... Grattis vännen.


Usch samtalet slutade inte på nåt roligt sätt. Båda två va lessna. Ja jag blev de för hennes skull.


Hennes son har en Rottis, som har ep-anfall så hon har bott hos henne länge nu. Dom är alla fästa vid henne (såklart) men dom har i alla fall fattat ett beslut.


Imorgon vid 4 tiden får hon somna in o slippa sina anfall. Det blir skönt för henne, men det är ju dom som är kvar som kommer att få det jobbigt, så är det ju alltid.


Hon har haft ett jättebra liv med alla, jisses jag kommer inte ihåg nu vad hon heter för jag tänker på Inkans gamla hund.. Jaja minnet är ju som det är.


Vi satt o pratade om det här med att älska o att fästa sig vid andra. När jag fick lämna bort mina katter för många år sen pga allergi så sa jag aldrig mer, för det gjorde så ont i mig länge att jag inte kunde ha dom kvar.


Men sen kom en granne med en jättestor kartong o i den stora kartongen fanns en pytteliten kattunge. Han va så rädd, han hade bott inne på ett bageri ett par veckor, dom hade inte fått tag i honom först. Men så lämnar hon honom här hos mig.


Jag skulle bara ha honom kvar ett par veckor tills jag hittade ett nytt hem. Veckan efter så hade han fått ett namn o en försäkring. Snobben blev namnet, idag är han 11 år. Men han bor inne hos mamma, men kan springa fritt mellan oss.


Sen va det ju det här med Teddy. Ja, jag skulle ju aldrig mer skaffa djur. Men det gjorde jag. Det har varit mycket problem med honom.. Fram o tillbaka till veterinären, han har kostat mig,,, ja jag vet inte hur mycket. So what !


De är han värd. Han har opererat tonsillerna 2 ggr, halsen har varit infekterad, antibiotika ett antal gånger. Sen sätter han i halsen så gott som dagligen, men ingen vet varför. Gomseglet o allt är som det ska.


Nu har jag börjat tänka på det här med ålder, han fyllde ju nyss 8 år. Så nu sjunker han i värde, ja jag vet inte riktigt hur det funkar med försäkringen, får kolla upp de.


Men jag hoppas att vi får ha många friska år tillsammans. O jag som lovade mig själv att aldrig mer skaffa nåt djur.


Vill inte fästa mig vid nåt eller någon. Det gör bara så fruktansvärt ont när man mister den/det man älskar.


Inkan jag tänker på dig. O jag hoppas att dagen blir så bra den kan i alla fall. Ja du vet vad jag menar.


Sov gott. Blogga lugnt.


Puss I Pannan

5 kommentarer:

  1. Hoppas du har det bra däruppe vid berget. Jag skulle vilja ha en data med inbyggt modem, jag tro jag ska önska mig det. Va rädd om dig, kram

    SvaraRadera
  2. Här har du en trött en...vi satt uppe så länge i natt, mannen slog i medicinska termer på datorn och jag satt här och klinkade på tangenterna av ren artighet. Ha det så gott. Kramkram

    SvaraRadera
  3. Jo tack här är de snurr i magen, annars va de skönt ute, lite kallt nu. Ja du, tänk en bärbar med en dongel =) De hade varit nåt. Tänk att kunna ta med sig den när man är ute, o bara kunna sätta sig ner i det gröna o skriva vad som faller en in. Ha de gott kram kram

    SvaraRadera
  4. Ja du på nätterna ska man ju sova ,, vet inte frun de =) Tur att du hjälpte till att klinka på tangenterna.. Det är så mycket man ska hålla reda på när det gäller mediciner o allt därtill. Ha de gott kram kram

    SvaraRadera
  5. Tack lilla Snuttan
    Ja det var både roligt och tråkigt snack vi hade
    men nu är det lugnt igen
    Saknaden är enorm
    men jag vet..att det kommer nog snart
    någon ny lite älskling
    Jag kan nog inte vara utan
    Minnet från min hund är fint
    Hon somnade så fint
    Pöss i örat.OJ..glömde nästan kram..fniss

    SvaraRadera