Bloggintresserade

tisdag 24 mars 2009

MIN DAG

Har väl varit som alla andra tror jag. Ja de har ju inte varit särskilt roligt väder idag. Kallt som bara den o det blåser för fullt. Sitter här o fryser.


 


Passade på att lägga på ett vykort oxo till kompis " S " som har cancer. Jag är lite orolig för henne, hon skulle ringt mig för nån vecka sen men det har hon inte gjort. Jag hoppas verkligen inte att hon har fått tråkiga nyheter om transplantationen. Utan jag hoppas att hon bara är lite trött o inte orkar prata/träffas. Vill inte ringa heller så det va därför jag skickade ett litet kramkort så hon vet att jag tänker på henne.


Oj nu är nog Zimba utanför o jamar. Undra om han har frukosten klar alla redan ?


Nää de va inte han, han är ju inne. Jisses de va en stor, jättestor katt utanför min altan. Svart/vit. Undra om de va den katten som piskade upp Zimba ? Jaja nu är de ju Marsakatter. Tur att mina är knipsade.


Ska gå ut med Teddy en snabbis så han får kissa lite innan John Blund kommer. Han hade visst kommit för hans del, han ligger över båda mina kuddar.


Nä nu blir de sängen, i alla fall krypa under täcket så jag blir varm. Somnar jag så är det ju ett stort plus. Stavar man pluss eller plus ?


+ så va de ur världen hahaha.


Sov gott - Dröm sött.


Det blir ingen nattlåt nu, det är alldeles för mycket bråte som det är i detta inlägget =)


Puss I Pannan


 


NYA BILDER HÄR


Undra vad expressenbloggen håller på med ? Mina molnbilder bryter mot en eller flera av deras regler... OK .. Så dom har blivit bortplockade. Nä de har dom inte för dom är kvar än. Knepigt. Men det är inte första gången jag får sånt här.


Kan det vara för att de är "nakna" moln ? Ohhh fyyy.


 



Här leker vi detektiver. Någon har lämnat en påse UTAN att slänga skräpet efter sig. Vad finns det i påsen ? O vem är den skyldige ?


Ingen som vet, ingen som vet =)  


 



Detta va innan på dan när de bara va jag o Teddy ute. Gick förbi låddan där man kan posta lite olika saker you know =)  Undra vem som ska få detta vykortet ? Jaa , de vet man inte =) JO de vet vi juh.


 



 



Nu förstår jag varför Teddy alltid vågar att waffla o hålla på med dom stoooora hundarna. Jag ser ju en liten liten trasselsudd, medans han ser väl sig själv i storlek som hans skugga  =)  Farligt, de får jag tänka på nästa gång han wafflar.


 



Det skulle vara bra med ett längre koppel. Ah detta duger.


 

1 kommentar:

  1. för att se hur du mår, och säga hej. Katten och musen storyn var kul hihi
    Harebra
    kramar

    SvaraRadera