Bloggintresserade

lördag 21 mars 2009

VÅR TANTERNA

En prommis ner till åsasjön innan o de va så härligt. Ja lite blött måste jag erkänna att de va i gräset så fötterna va som russin när jag kom hem. Jag är så fotosugen så jag bara knäpper av nu på allt jag ser (nästan) o de blir ju som de blir.



 


När vi satt på bänken o pratade så såg vi att dom ska göra iordning bryggan o de va på tiden. Ny sand blir de oxo.



 


På vägen hem såg vi små pippisar oj som dom kvittrar. Försökte för fullt att få till en bra bild på den lille rackaren. Den satt nästan längst upp i trädet, men bilden blev ganska bra ändå.



 


Två karlar va ute o sprang med sina barn"vagnar" de såg så mysigt ut. Jag har alltid tyckt att de är nåt speciellt med just pappa / barn. Men det är väl för att man själv aldrig hade nån bra relation till pappa.



 


Sen är de ju vår när tanterna kommer ut. Det är så här det ser ut i början, sen blir dom bara fler o fler. Mysigt värre. Dom ville inte vara med på bild därför suddade jag till dom, så jag hoppas inte att de gjorde nåt att jag la in bilden så här ändå ?



 


Nä nu är det snart dags för Robinson o jag ska hoppa in i duschen först... Härligt att duscha, strålarna som får piska musklerna lite...


Ha en mysig kväll.


Puss I Pannan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar