Bloggintresserade

fredag 27 mars 2009

ROTTWEILER - HUND/DOG

 


Det kanske inte skulle vara så dumt att vara hund, hahaha ja de va ju nästan roligt, kanske är det någon som fattar vad jag menar med det.


Linus 11 år ( hane )  blev kallad till veterinären för en spruta.


Mamma "matte" måtte fått sig ett gott skratt när hon läste brevet som damp ner i brevlådan.


 


 


 


LINUS EN ROTTIS


Rottweilern Linus ser nog allt lite skräckjagande ut. Nä de gör han inte alls för han är jättesöt. Men han kanske bli ett riktigt muskelpaket när han blir "stor" ?


Tur att det är sånt som går att fixa till utan en massa strulande.


Jag kan bara säga att Posten är "lata" o analfabeter, ja så är de.


Man måste ju skylla på nåt.


 


NI hade rätt O jag fel som vanligt. Idag va de dagen då jag skulle fått mina pengar (igen), men jag sa till er att detta kommer han att hålla...


Ni hade rätt igen. Det blev inga pengar o nu lär det inte bli några heller.


Kenth jag hoppas att du sover gott om nätterna.


O ja, jag vet att jag har mig själv att skylla som tillåter att detta fortsätter, men jag måste säga till mitt försvar att jag ändå hade ett litet hopp kvar om att få MINA pengar.


Dumt, jo jag vet !


 


Jag önskar er en trevlig helg.


Ska försöka sitta uppe en stund o titta lite på teven. Jag har ingen bra dag, mycket värk. Nä jag vill inte gnälla, de är bara jobbigt o tar på krafterna som behövs till annat.


Va rädda om varandra.


Puss I Pannan


 


 

3 kommentarer:

  1. Linus,, är ju jätte go,,;-)) Posten, skyller jag på varje sabla dag,, - även när "kraven" kommer, brrrrrrrrrrrrrr....... Skickar dig styrke-kramar och hoppas att du känner dem, / fräsan

    SvaraRadera
  2. Men just nu har du min fulla tillåtele att sula ett saltkar i skallen på den karlen. Be honom stoppa upp pengarna någonstans, och skit i honom sedan. Han är inte värd besväret helt enkelt, oavsett hur mycket han är skyldig dig. Jag kan spy på honom åt dig, han är en riktig hönsröv och gör detta enbart för att jäklas med dig. En klass för sig, som så många andra, stolpskott som inte har någon mening alls. Det med hunden var bra, men stackars pojk, inte ser han ut som en hund inte. Sköt om dig nu, och glöm inte att du är värdefull, massa kramar.

    SvaraRadera
  3. en bra helg trots dina bekymmer med värk och en drummel till skithög... kram

    SvaraRadera