Bloggintresserade

tisdag 17 februari 2009

Tror ni att dom ringer idag ?

 


Idag har jag gjort lite nytta. Jag gick upp vid 10, ja för att vara mig så är det jättebra. Gick inte o la mig när jag hade varit ute med Teddy. Käkade lite frukost o drack kaffe. Läste tidningen, men det va så tråkigt så jag brydde mig inte.


Kände att idag va en bra dag att klippa Teddy , han är så tovig stackarn. Men det är alltid något som ska göras så då måste jag räkna in mina värkdagar som blir efteråt.


Han va så duktig, jag höll på i 1 ½ timme sen klarade jag inte mer. Så nu ser han ut som en halv nakenhund, eller en liten råtta,, men han är så söt. Vill inte klippa för mycket nu för det är så kallt ute. På tal om kallt så tog jag på honom en T-tröja när jag kom in, jo han har 2 st.


Han har ett täcke som jag ska se om jag kan fixa till för det är för stort. Måste korta av det mitt på ryggen. Jag har ingen symaskin så det blir för hand OM jag klarar de vill säga.


Sitter här o väntar på att Vårdcentralen ska ringa, dom skulle ringt för 30 minuter sen.


Tror ni att dom ringer idag ?


Nää de tror inte jag. Det brukar dom inte göra.


Inget blir som det ska när man har kontakt med dom. Läkaren fattar inget. Det är alltid något som strular o jag är trött på det nu. OM läkaren säger något så SKA man genast ta tag i saker o ting annars kan man stå utan "peng" från f-kassan.


Kuratorn som jag kämpade länge med att få tag på skulle ringt mig i förra veckan. Hon har inte ringt än.


Jag blir snart heligt förbannad. Ja ursäkta svenskan.


Jag har inte valt att leva mitt liv på det här sättet. Men det tycks dom INTE fatta.


Nä nu ska jag klippa sönder lilla täckjackan eller vad man säger.


Håll tummarna att det blir bra.


Puss I Pannan


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar