Bloggintresserade

torsdag 5 februari 2009

KNOTTRIG KYCKLING =)

Ja men hallå, då är man tillbaka i cybern. Gissa om jag fick abstinens ett tag ?


Jo, de kan jag lova att jag fick. Hela eftermiddagen har jag varit utan internet.


Ringde till Teila för att kolla upp vad det va frågan om. Jag förstår inte varför dom ska envisas med att ha så man ska tala in sitt ärende. Jag vet inte hur många gånger jag har "råkat" svära till när telerösten sen säger ; förlåt jag uppfattade inte. Baaah.


I alla fall så skulle de vara 36 min väntetid o 76 före mig. Sånt här tar tid, men när det gäller nätet så klarar jag mig inte några längre stunder  =)


Jag kom ner till 41, 41, 41, 41, 49. VAAAAAAAAA från 41 till 49 hur kommer de sig ? Jaja, tålamod sa jag till mig själv o jag fortsatte att vänta.  36, 36, 36, 35, 35, 35, 35, jag går in o kollar nätet igen, vilken gång i ordningen vet jag inte. Då funkar de. Yes. Jag säger till telefonrösten ; tack för INGET........... ( klart att jag vet att ingen hör mig ) Men jag va ju artig o tackade i alla fall =)


Nu sitter jag här o fryser igen o det är minsann inte vanligt. Är fortfarande trött. Sover snart med ena ögat =)


Jo visst ja, tänk att VC ringde upp idag. Jag trodde de knappt när jag hörde att de va dom.  Jag hade flera recept som jag ville att läkaren skulle skriva ut, hoppas hon gör de utan att jag behöver komma dit. Sen sa jag att jag hade försökt att få tag på kuratorn o inte kommit fram. Det va visst någon mer som inte heller hade kommit fram så hon lämnade ett meddelande om att hon skulle ringa upp mig.


Så hon har oxo ringt i dag. Jag är sån så att jag vill inte prata via telefonen, för jag vill se henne, jag vill kunna "känna" av henne när jag är där om det kommer att funka. Det räcker oftast med att dom säger ett ord fel så känns allt galet. Ja nu har jag ingen erfarenhet så, men den här gången känner jag själv att jag behöver prata med någon om allt som har hänt.


Hon skulle prata med sin kollega o sen ska hon ringa mig nästa vecka. Hon kom själv fram till att jag skulle behöva samtalskontakt ? Ehhh, Ja, det är ju därför som jag ringer  =)


Jaja,, ett ärligt försök ska jag göra.


Ikväll är ju årets kock, det vill jag se. Dom är så duktiga.


Nää jag får nog allt krypa ner i sängen o tina upp lite.


Jag ser ut som en knottrig kyckling  =)


Ha en mysig kväll.


Puss i Pannan


 


Titta här så mysigt mitt barnbarn o min svärdotter har de...


Visst är dom söta. O Liam har blivit så stor. Jag glömde minska ner bilden innan jag la ut den här, därför blev den lite knasig.


Nina har bilder på sin BABYBLOGG


18 kommentarer:

  1. skulle nog jag oxå behöva tyvärr är min feghet fortfarande tagit överhand... Vet inte riktigt hur jag ska börja men det måste nog bli att jag ringer bara inte i morgon
    Guuuddd vad söt jag vill oxå ha barnbarn längtar såååå

    Ha det gött och sussa gött ska jag oxå göra strax bara vänta ut vädret

    SvaraRadera
  2. Rund å go!=D Här har du en till knottrig kyckling! Fryser nästan jämt nuförtiden. Har fått en till medicin, som gör att jag får tuppaskinn som en bergskam, emellanåt. Hihi! Villle bara lämna ett par varma kramar!

    SvaraRadera
  3. med i knottriga kyckling klubben!!!???? Vilken härlig gosing Liam är....och hans mor verkar ju var söt också, och så har Liam ju tydligen världens bästa farmor!!!!. Knottriga mitt i natten kramar från London

    SvaraRadera
  4. OASIS-fans???

    K///Kai

    SvaraRadera
  5. knottret! Det gled ner med currysås..

    Kai/// (lite alsheimers light. Kan bara skriva en rad i taget)******

    SvaraRadera
  6. Ja du ibland behöver man saker som man inte orkar ta tag i , eller vågar. Jag känner nu att allt rinner över här o jag klarar inte av detta ensam längre. Du ska se att när du kommer dit oxo så kan du ta tag i sakerna.. Visst är han söt min lille man =) Hoppas du oxo får gosa med såna gottingar snart... Kram kram

    SvaraRadera
  7. Hej vännen vad glad jag blev att se dig. Har undrat hur du mår. Hoppas att det blir bättre med den nya medicinen.. Hoppas tuppskinnet är övergående så det inte blir jobbigt för dig.. Visst är han rund o han är såååå go. Fammoos lilla knottis. Ha de bäst o sköt om dig. Varma kramar till dig

    SvaraRadera
  8. hahaha klart att du får vara med.. Liam är så mysig så de finns inte ord, ja orden räcker helt inte till =) Det går för fort , det va inte längesen han föddes. Himmel o pannkaka. Får ta vara på varenda sekund man får. Ja Nina är jättegullig. Båda två är bra föräldrar. Men jag är absolut den allra bästaste fammoo;n som finns hahaha... Här kommer ett par sweden kramar till dig.. Brrr kalla är dom =)

    SvaraRadera
  9. Oasis, ja de är dom. Jag har ingen stenkoll på vad dom lyssnar på. Bara de är högt =) Men jo dom gillar dom. Har du sett de nånstans eller vad menar du ? Jasså du åt upp knottret, då försvann ju våran knotterklubb =) Nä då jag knottrar igen så de är ingen fara.. Ha de gott kram kram

    SvaraRadera
  10. LIAM Gallagher! Sångaren och bossen i OASIS.
    Förnamnet farligt lik!!
    Knottra ny!!!!
    KKKKKKK/Kai

    SvaraRadera
  11. Jahaa , ja du ser jag kan inget om dom =) Jag har mina IL DIVOS, de är grabbar de =) kram kram

    SvaraRadera
  12. väninna som oxå har dom överst på önskelistan..Måste vara något med dessa kvinnor som älskar dom!! Men vad???

    Häng dig på en kram. Bra för ryggen. Jag är 192 hög så du slipper att dansa själv...

    Kai//

    SvaraRadera
  13. Ja men det är inte konstigt att dom ligger överst.... Dom bara ÄR bäst.. Underbara. Jag tror inte att dom skulle vara superbra om dom va för sig. Nä det är alla som gör dom helt underbara. Vem skulle inte vilja bli förförd av dom ujjjaa... Dom kommer till globen dan efter min födelsedag *suck* men jag är glad att jag har fått se dom en gång. Jag har många bilder på dom, det kan du visa ditt x o din väninna... Jag hänger mig nu. Ta emot jag är tung.....

    SvaraRadera
  14. Jag har fullt betald ändå om ryggen går av. Sedan så blir ju body mot body häftigt. Ingen har väl dött av det. Är väl heller så att det har fötts några med den övningen:-))))

    KKK/Kai.

    SvaraRadera
  15. Ah va fasen har du de så bra.. Hur ska jag göra för att få fullt betalt ? Har försökt med gathörnet ,, men det gav inte så mycket =)

    SvaraRadera
  16. Be dom skicka en FULL STOPP -skylt! Och RISK FÖR KÖBILDNING!
    HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNG! Kai//

    SvaraRadera
  17. ja jag får nog göra de ... Köbildning jo tack, granntjejen är väldigt söt, jag skulle ju kunna ställa henne i ett hörn =)

    SvaraRadera