Bloggintresserade

onsdag 18 februari 2009

NÅGON PRATADE OM FINNAR FÖR ETT TAG SEN ?

 


Jaha då har jag sytt in Teddys täckjacka/väst eller vad det heter. Nu ska jag bara se om jag kan sätta på några extra reflex  =)


Han hade den på sig nu när vi va ute o han blev så fin. Rohde o Iza följde med. Sen träffade vi på en tjej med sin hund. En blandras, av golden o nåt mer som jag har glömt.


Jag trodde först att de va en hanhund men tack o lov va de en tik så det gick bra. Fast de va mest Iza o haaaaa ja, vad hette hunden ?


Jag hade med mig kameran ut o tog 68 bilder. MEN nu finns de bara 28 bilder kvar. O jag ska rensa ut dom en gång till. Det tar några gånger för mig att se vilka jag vill ha kvar  =)


Bella,,,,,,,, tror jag hunden heter.


Jo visst ja, härom natten kom jag på att någon av bloggarna här inne har en son eller om de va en dotter som hade problem med finnar o jag skrev o sa att de fanns en jättebra salva . Jag har själv haft den. Men jag kom inte på just då vad den hette.


En månad efter cirkus så kom jag på de. Mitt i natten... ABERELA .


De är ofta jag är seg i huvet, men det kommer fram till slut det får jag allt vara nöjd med =)


Kom på att jag har glömt att printa ut hur man skickar mail med dolda adresser. Så det ska jag göra nu , sen blir det bilderna som blev skitdåliga...


Puss I Pannan


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar