Bloggintresserade

torsdag 26 februari 2009

MINA 2 KILLAR

 


Hojsan hojsan. Har precis kollat på Den rätte för Rosing. Ja, jag vet inte vad jag ska säga om de.


Det va flera av dom som jag INTE hade valt. OM jag fattade rätt så valde hon en som va 19 år, men han fick visst åka ut innan utslagningen började.


En annan hade knark med sig. En annan gick vidare men kom inte när dom skulle åka till V-ås för första träffen för han hade gått över till någon annan kanal eller något annat dejting program ?


En chippendalare som Linda säkert gillar ( om de inte är han som har drogerna ) för han påminner mycket om Fadde. INTE min smak, smörig.


Jaja, det återstår att se hur detta kommer att sluta. Det verkar vara mer ett dagis än att hitta en man åt henne. Men lycka till.


Det är fortfarande halt som tusan ute. Ska åka ner o handla lite mjölk mm sen. Rohde ska följa med så hon kan få hem lite varor nu när hon är "handikappad" ... Jo då,, hon får följa med annars oxo, inte bara nu  =)


Titta gärna in HÄR . Jag har lagt ut en bild som jag har tagit o jag är faktiskt nöjd med den. Ni får väldigt gärna ge kritik.


Bilden som är här under har jag ärligt stulit från svärdottern. Det är hon som har tagit den. Jag kan inte fatta att Liam har blivit så stor, tiden går så fort.


På tal om fort så måste jag sluta o skriva nu för jag ska göra nåt som är jättetråkigt o jobbigt.


Kan ni gissa ?


Nää,,, jo jag ska betala räkningar baaaah.


Så ha en härlig dag


Puss I Pannan


 


2 kommentarer:

  1. oh vad jag vill bli mommo... Förresten vilken duktig fotograf du är.. Har du aldrig funderat på att skicka in bilder till olika såna där tävlingar. Jag var alldelles hänförd. Och systerdotterns ögon det var blåa ögon det... Min dotter har blåa ögon medn dessa var otroligt fina... Fota mera o sköt om dig
    kramiz:))

    SvaraRadera
  2. De förstår jag att du vill bli mommo =) Det är banne mig bättre att bli fammoo , njae eller jaa det är så annorlunda känslor till sitt barnbarn så jag kan inte beskriva de. Det är, nää jag kan inte hitta orden. Hur jag än försöker så är känslan större inombords men jag får inte ut dom rätt sas. Tack tack roligt att du tycker om mina bilder. Jag har skickat in till ett par tävlingar o så fort det blir någon som man kan rösta på har jag lagt ut dom här så ni bloggare har kunnat lägga en röst OM man har tyckt att den är värd de. Tildas ögon har jag mixtrat med så dom har blivit knallblåa... Om du vill så kan jag kanske göra nåt sånt till dig ? Jag fotar så fort jag kommer åt. Det är vädret som har styrt fotandet nu. Men jag hoppas att det vänder snart... Ha en fin kväll. Kram kram

    SvaraRadera