Bloggintresserade

söndag 15 februari 2009

ANG LINDA ROSING

Jag brukar gå in till Linda Rosings blogg så gott som varje dag för att titta på en del kommentarer där.


Det är inte hennes bloggande jag tycker är intressant, jag tycker att hon är ganska dålig på att blogga. Det är nästan som ett mindre barn har suttit o skrivit där. Ja skit samma.


Den ena kommentaren är värre än den andra, o nu tycker jag att det har gått så långt så jag börjar bli "mörkrädd" .


Linda väljer själv hur hennes liv ska vara. Om hon vill blotta sig in på bara kroppen så är det upp till henne. MEN har man barn som Linda har, så tycker jag att man måste tänka på barnen i första hand innan man skiter i det blå skåpet o gör bort sig totalt.


Det jag har skrivit/sagt om Linda står jag för. Men det är absolut inget jag skulle t ex säga till hennes barn, dom ska lämnas utanför.


Nu gick jag in till dotterns blogg o såg att hon har inte skrivit på länge.


Varför ?  Ja antagligen för att hon får en massa skit pga sin mamma.


Eller så om hon är smart har hon skaffat en ny blogg där ingen kan hitta henne.


Jag läste kommentarerna inne på dotterns blogg o blev så lessen.


Vissa som har skrivit där inne är så jävliga så man vill bara peta ett fingar rakt i ögat på dom. ( jag kan inte skriva vad jag helst vill göra )


För ett tag sen så skrev jag om Linda i min blogg, de va när hon fyllde år.  Jag såg filmsnutten som expressen hade lagt ut o blev chockad när jag såg Lindas bröst. Så jag printade ut en bild, förstorade den lite, o la in i bloggen. Brösten såg hemska ut, jag vet inte varför dom såg ut så, bryr mig inte heller.


Men på något sätt så har det inlägget hamnat inne på Lindas blogg, o den har upprepade gånger lagts ut så att andra ska se bilden.


Jag har inte brytt mig , för vad kan jag göra att den har hamnat där ?  Inget.


Här har den fått vara kvar för jag står för det jag har skrivit.


Men så i dag när jag gick in till dotterns blogg/kommentarer så hade någon lagt in den länken där vilket gjorde mig förbannad.


Jo då, jag står fortfarande för det jag skriver. MEN det ska inte hamna hos dottern. Så nu plockade jag bort bilden på Linda o en liten del av texten jag skrev.


För jag vill inte att dottern ska kunna se dom bilderna från min blogg. O JO jag står fortfarande för det jag skriver. Men jag vill skona barnen.


Här är LÄNKEN  till det jag skrev om brösten om någon vill se.


OM Linda har några som helst moderliga känslor till barnen så börjar hon tänka på dom omg. Sluta o bete sig på det sättet hon gör.


Du är hemsk mot dina barn. JA det står jag oxo för.

2 kommentarer:

  1. i allt och att barnen ska hållas utanför. Tyvärr lever denna kvinna kvar i 17 års åldern


    kram

    SvaraRadera
  2. Oj oj oj jag är så arg inne på hennes blogg nu. Hon kommer aldrig att bli mogen den tjejen. Det är skrämmande... kram kram

    SvaraRadera