Bloggintresserade

fredag 27 februari 2009

Har jag tappat 1 år ???

Ja de kan man undra ? Jag ringde nyss till Blic Optik o pratade med dom. Jag sa att jag köpte nya glasögon förra sommaren o att jag fick välja ett par solglasögon till för en ynka lite slant så det gjorde jag. De är bara de att jag kan inte vänja mig vid dom, jag kan inte ha dom.


Så tittade han i mina papper o sa att ja men det va 07... Oj oj oj har jag tappat ett helt år eller ? Fast när jag tänker efter så vet jag ju att de inte kunde varit i somras.


Men jag ska beställa en tid så får vi se vad dom säger om de. Då när jag köpte dom så fick dom böja o vrida på dom för att dom skulle sitta bra. De va bara de att den tjejen som gjorde detta böjde till dom bakom öronen i olika längder så jag får nästan slå ner dom så hårt sitter dom.


Men det är inte därför som jag inte trivs med dom. Jag tog ett kort på dom inatt när jag inte kunde somna, dom är faktiskt snygga o jag vill ju kunna ha dom.


 



 


Vilken härlig natt jag har haft *not* Jag sa till Rohde igår att de känns som de är en nerv som sitter i kläm i hela kroppen på något konstigt sätt.


Inatt så började de sticka i höger handen på ring o långfingret plus att jag hade en konstig dövande känsla i nacken. Ja de händer titt som tätt så jag tänkte inte mer på de.


Kunde i alla fall inte somna, va uppe o gick, la mig, satte på datorn, men stängde av den direkt, osv. Jag somnade sen i alla fall. O har sovit några timmar på eftermiddagen. Det va ju en nerv som va på väg att strula för mig.... Ischias yes, som ett brev på posten .... Don´t you just love it ?


Det är på vänsterbenet som det brukar, ner hela vägen under foten , sen strålar det även ovanför foten. Plus mina fingrar på höger hand.


Nu är det färdig gnällt för idag. PUNKT


Jag vill ha fint väder nu, jag vill ut o fota. Jag vill ha pengar. Ja de är mycket jag vill ha som jag inte får.


Jag kanske ska börja med att läsa e-tidningarna lite så jag vet vad som händer i världen !!!


Ja de gör jag...


Trevlig helg o mysig kväll


Puss I Pannan


 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar