Bloggintresserade

tisdag 17 februari 2009

ROSING TILLÅTER MOBBING AV SINA EGNA BARN.

 


Jag tittade in till Rosings blogg o jag blev smått hysterisk. Nu ger dom sig på hennes barn o Linda fortsätter att blogga som inget har hänt.


Dom säger såna elaka saker om just barnen. Jag fattar inte hur hon kan utsätta dom för detta ? Eller att kanal 5 inte stänger ner hennes blogg. Hon tillåter svenska folket att mobba sina egna barn. Det är inte klokt.


I mina ögon är hon inte värd något. Jag gillar inte den hon står för. Eller ja hon slingrar ju sig hela tiden o tror nåt helt annat.


Hon bär sig åt som en slampa, lägger ut äckliga bilder på sig själv o hennes texter finns bara Linda Linda Linda Linda o hennes älskade vänner. Hon lever i en fantasi värld, men barnen har hon glömt kvar så dom får kämpa själva.


Så länge hon syns utåt så mår hon bra. Tjäna pengar, glamour o allt som stillar hennes hunger gör henne till en ännu sämre mamma o förebild.


OM jag skulle få chansen att byta med henne i en vecka, skulle jag gjort de ?


Jag har haft värk sen 90 - har inte kunnat jobba sen 93. Förlorat mycket av den sociala biten, för att inte tala om pengar, ja nu pratar jag om en helt vanlig lön. Inga större summor. Med värken så har jag svårt att sova. Ja det finns mycket negativt i mitt liv.


MEN sen har jag en underbar familj som jag älskar. Min son, mitt lilla hjärta till barnbarn, svärdotter. Syster, syskonbarn , mamma , hund mm.


Nä det låter inte lockande alls. Men OM jag fick behålla hela min familj o bli av med värken i en vecka mot Lindas liv ?


Skulle jag göra de då ?


Måste tänka ????


ALDRIG I LIVET. Jag har min familj, min son, mitt barnbarn o värken den behåller jag mer än gärna.


Varför ?


Jo jag skulle aldrig utsätta min familj för något av det som fröken Rosing gör mot sin familj.


Någon borde sparka till henne på smalbenen o säga att nu räcker de. Du får en chans att ta hand om dina barn, tar du inte den så har du förstört allt.


ÖNSKETÄNKANDE......


Skäms på dig Linda


 


- Jag har offrat mina barn för kändislivet  läs detta.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


 


Vårdcentralen ringde precis innan dom skulle stänga. Jag förstår inte varför dom säger en tid då dom ska ringa när dom oftast inte gör de.


Jag blir så trött på allt vad läkare heter, säger o gör/inte gör.


När jag vill ha nya recept så måste jag ringa , jag får inte ringa för tidigt för då har jag ju tabletter kvar o jag får inte ringa för sent för jag ska minsann inte tro att läkarna kan lägga allt åt sidan för att ge mig recept.


NÄ. O jisses vem tror jag att jag är egentligen ?


No body.


Jag gör som jag blir tillsagd att göra. Säger dom att jag ska ringa 2 veckor innan medicinen tar slut så gör jag de. Nää men det ska jag ju inte göra, det räcker med att jag ringer ett par dagar innan till en vecka. Ok, det gör jag då.


Men herregud människa, du måste ju ringa mycket tidigare. Ja men jag ringer ju som ni säger till mig. BESTÄM er nån gång.


Den här gången va de 3 recept som jag INTE fick. Jag blir skitsur. VARFÖR VARFÖR VARFÖR ska de ALLTID behöva vara så här ?


Jag vet att jag inte är ensam, men det hjälper inte mig.


Så nu får jag vänta tills fredag , då ska jag ringa o kolla ifall hon har skrivit ut dom sista recepten.  Pust stön o stånk.


Jag frågade ssk;an sen om hon såg i min journal att läkaren hade skickat iväg 2 remisser ?


En såg hon o den har gått till kuratorn.


Ehhh,, jag skulle själv ta kontakt med kuratorn vilket jag har gjort. Läkaren skulle skicka remisserna till två andra ställen.


Är dom skickade ? NEJ O ÅTER NEJ.


Ändå har jag frågat läkaren två ggr o hon har sagt att dom ÄR SKICKADE. SKITSNACK.  Vad får henne att tro att hon kan ljuga för mig ?


Ssk;an sa att jag skulle ta en telefontid till läkaren, men jag sa NEJ, jag orkar inte med henne. Jag är så trött på hennes hattande hit o dit o inget blir de gjort fullt ut. Jag har tröttnat på henne.


Jag är trött på att göra som alla läkare säger till mig. Men det är inte lika viktigt för läkarna att göra det som dom har lovat. Oh nooo dear.


Ssk;an blev lite paff när jag sa som de va. Ja hon hade INTE hört något sånt om läkaren. Ahaaa, nä nä, men jag har hört att det är fler som inte får sina recept som dom ska, det strular även för andra o inte bara för mig.


Jaja vi får se hur det går. Kuratorn skulle ringt i förra veckan för att ge mig en tid, men hon har INTE ringt. Ovanligt va !!!!


Så här står jag o stampar på samma ställe som alltid. Dom kan snart dra dit pepparn växer..


AJJJJJJJJJJJJJJJJJ jäsingens jag har sån kramp under min fot.. Det gör så ont. Har haft de i flera dagar nu, så jag är så öm o har svårt att gå.


Nu ska jag se om katterna vill gå ut.


Puss I Pannan

2 kommentarer:

  1. Linda Rosing skulle behöva rett uppvaknande. Men tyvärr har det nog redan gått för långt. Det fiunns inget kvar uppe i skalet men så är det.. Värk har jag så mycket av själv så jag vet vad du går igenom. Jag har inte riktigt samma erfarenheter som dig med VCT och läkare, hoppas dom skärper till sig
    kram

    SvaraRadera
  2. Av alla kända bimbosar med ankface är nog Rosing jag känner minst sympati för. Något mer egotrippat finns säkert inte. Vilket föredöme som MOR! Nu letar hon partner!!! Trodde inte någon botoxpumpad blondin behövde det!
    Hoppas din värk ger med sig. Själv går jag på penicllin efter vinterns bacillanfall. Kram!/O.

    SvaraRadera