Bloggintresserade

tisdag 3 februari 2009

Katt fight !!!

 


Mamma ringde in för en haltimme sen ungefär o frågade om jag inte hade hört när katterna slogs ute ?


Nää, jag står inne på toan o borstar tänderna . Jag spolade vattnet ganska hårt för de ska bli riktigt kallt så Teddy hade inte heller hört dom.


Jag skulle ändå ut med Teddy så jag gick runt husen här. Jag visslar på dom, då kommer Zimba haltandes. Han va tilltuffsad o rädd. Snobben kom inte först, han kom precis när vi skulle gå in. Han hade klarat sig.


Så nu ligger Zimba inne hos mamma o tvättar bort slagsmålen. Han har svårt att lägga sig. Så nu får dom snällt vara inne.


Ja då blir de att krypa ner i sängen igen. Det är nog den tiden i månaden. Jag har fått vara fri från det i över 10 år innan, men nu så verkar det oxo som det har rubbats som allt annat.


Visst är väl livet häääärligt ...........


Jag är skitless på att må så här nu. Jag vill få må som jag gjorde för ett år sen.


Jag vill åka till mitt barnbarn, son o svärdotter.


Snart är det dop, o jag har sagt till mamma att jag kommer inte att gå i närheten av någon som inte mår bra. Då åker jag på nån skit oxo o de ska jag banne mig inte göra. Jag vet att det inte går att styra allt, men det jag kan styra ska jag styra.


Dopet har jag sett fram emot länge nu o min present är klar sen länge =)


Ha en mysig kväll.


Puss I Pannan


 


 

1 kommentar:

  1. att du inte får må väl. Det tar så mycket energi att må dåligt. Hoppas det vänder nu när det blir vår, sol och värme! Kram M

    SvaraRadera