Bloggintresserade

tisdag 24 februari 2009

LIAM 5 MÅNADER IDAG

 


Jaha då har jag inte kunnat se Den rätte för Rosing ... Tänkte att det skulle komma ut så jag kunde se de ändå.. Måste ju följa  hennes "karriär" sas.


Många hatkommentarer är det i hennes blogg i alla fall. Men hon är "stark" o tror att allt är positivt, allvarligt talat så vet jag inte om hon inte fattar hur elaka folket är ? Eller om hon väljer att blunda ?


Hämtade Iza innan för Rohde har varit in the big city på hemligt uppdrag. Hon blev hämtad ca halv 9 ikväll.


Strax efter 9 så ringer mobilen o jag får en konstig känsla att något har hänt.. Ja innan jag ser vem det är som ringer.


Mycket riktigt så hade de hänt nåt. Rohde hade halkat precis utanför här på vägen o dragit i knäna. O de gör skitont. Har själv gjort de ett antal gånger. Hon blev sittandes där för hon kunde inte gå på ena benet.


En granne hade frågat om han skulle hjälpa henne, men hon hade ringt till sin syster o svåger så hon sa att hon väntar på dom. Grannen hjälpte till att plocka upp hennes varor som låg utspridda medans hon låg där o sprattlade.. Nää de gjorde hon inte hon satt så snällt stilla. Tur att en del är snälla hahaha.


Medans hon väntar så ringer hennes mamma o frågar var hon är ?


- Jag är i snöhögen säger hon då hahahahaha..


Ja sen va de kört för min del jag kunde inte sluta skratta. Tänk lilla söta mamma som ringer o vill säga god natt hahahaha. Ok jag ska fortsätta.


Sedan hade det åkt förbi ett par bilar, men dom hade INTE stannat så jag sa till Rohde att dom trodde nog att du va en fyllkärring hahahaha så dom vågade väl inte stanna hahaha.


Jo då, hon skrattade oxo, så det va inte bara jag.


Jag sa till henne att hon kunde ju ringt till mig så hade jag varit där på nolltid. Med KAMERAN hahahaha. Men de ville hon inte bjuda på. Nä då, utan kameran.


Hon är i tryggt förvar nu i sin lgh med hund o varor. Svullet knä o blåmärke. Det växte fram medans vi pratade i telefonen så jag hoppas att hon får sova inatt. Det kunde gått riktigt illa.


Jag satt o fixade med en söt liten bild innan som jag skulle lagt upp här men hela datorn stängde ner o blev knallblå. Den gör så när jag delar mappar via msn. Jag blir galen.


Det är så att Liam är 5 månader i dag.


Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra.


- Näää de är inte idag säger Nina


- Vaaa joohooo den 24;e


- Jaaa


- Ja men de är idag.


- Jahaa


Sen när vi pratar om dittan o dattan så kommer vi in på Liams ett årsdag att det skulle vara roligt om alla träffades. Men hon är lite rädd att det skulle vara för kallt att vara ute för inne går inte att vara då får vi hyra ett slott. Våran släkt är stor, men deras,, ja de pratar vi inte ens om =)


Men jag sa att de kan dom visst ha ute, för då är det ju skönt väder.


Nä men i november är det ganska kallt.


- Ehhh ja men november ?  När Liam fyller år ?


- Ja


-  Han fyller ju inte i november !!!!


- Nää de vet jag väl


- Har du druckit eller ? hahaha


- Nää jag är trött.


Ja för nu hänger jag inte med ett dugg.


Men vi va överrens innan vi la på luren hahaha.


Så nu är det kissedags för Teddy o mig, sen är det Hilding som gäller för hela slanten.


 


GÄDDAN ; eh något mail har jag inte fått. När skickade du de ? Du får skicka de igen i såna fall.


Ja nu är det bara att hoppas på att jag kan göra ett inlägg här, annars är det ju ingen som blir lessen om det inte skulle bli så =)


Jo lite glad är jag nu, så det känns skönt. Harmoniskt osv.


Snart ska jag berätta om det som blev förstört för några dagar sen när jag hade haft en underbar dag.


Blogga lugnt dröm söta drömmar.


Puss I Pannan


 

4 kommentarer:

  1. väl med mamsen. Tyvärr ger jag inte mycket för rosing. Men att sjunka så lågt att skriva elaka kommentarer i hennes blogg avstår jag från.. Hoppas du sövit gött i natt kram

    SvaraRadera
  2. hoppas att du mår någorlunda bra. Läste din blogg och kan inte låta bli att reagera på det du skrev om Kenth...usch vad en del människor är jobbiga...puss och kram från mig till dig

    SvaraRadera
  3. Ja de gick bra med lilla mamsen. Fast de va inte min mamsen utan min granne en mycket god vän o ja hon är ju faktiskt som en go mamma. Det är hon o jag som brukar gå ut med våra hundar tillsammans. Nää jag gillar inte heller Rosing o nu har det gått för långt med elakheterna. Hennes barn ska lämnas utanför. Har sovit ganska gott inatt. Fick du sova gott, hoppas de... Ha en fin dag kram kram

    SvaraRadera
  4. Hej, jo då det börjar väl lugna ner sig lite nu men det tar på krafterna att gå på helspänn. Det finns människor till allt som jag brukar säga. Det är bara tråkigt att det ska behöva bli så här. Hoppas att du mår bra ,,, ha en fin fin dag kramelikram o pussen

    SvaraRadera