Bloggintresserade

söndag 1 juli 2007

Färsk potatis Lax Kall Sås Sallad











Mitt i natten o jag kan inte sova som vanligt.

Ok, jag har ju sovit till o från i dag/kväll.

 

 Tittade lite på Den Engelske Patienten. Jag började titta på den en annan gång, men såg inte så mycket..

Den va jättebra. Något hoppig. Men vilken kärlek  =)

Zappade över till 3;an oxå till Gudarna måste vara tokiga.. Som sagt så är den gammal o uttjatad, men jag skrattade gott några ggr.

 

Syrran skickade med lite mat hem till mig.. Tack syster yster. Det va jättegott. Har ätit i omgångar. Färsk potatis, Lax, kall sås, sallad.

Jag är inte så förtjust i Lax men den va jättegod, inte en ben bit fick jag o det får jag alltid.

 

Sanna ringde på kvällen o tackade för pengarna hon fick, hon hade haft det jättebra.

Marcus ringde från syrran oxå samtidigt som han spelade fotboll med Tilda. Så jag har nog pratat med dom allihop i kväll. Linus sover hos mamma nu, han va så stilig när han kom. O mamma hon va så fin. Det ska bli roligt att se bilderna som Nina o Marcus har tagit. Jag är nyfiken.

 

Är lite körig i magen.. De va inte så lyckat att äta, men jag va hungrig o de va gott  =)

Det är konstigt, hur illa jag än mår så kan jag äta nästan vad som helst,, eller jag är sugen på vad som helst. Har varit så även dom gånger man har varit bakis =(

 

Nu ska jag kolla runt lite hos er, hoppas att det funkar. Har inte orkat de innan.

Hoppas att ni har haft en bra dag.

Puss I Pannan






 

6 kommentarer:

  1. fin layout du har gjort! Kul o att titta på.

    Må så gott nu!

    SvaraRadera
  2. Åh, det är ju så spännande att vänta på dessa kort. Jag vet när jag låtit fota lill-tjejen... eller att vänta på semesterkorten! Hahaha...jag var i Grekland en gång, hade köpt en ny kamera och knäppt upp 3 rullar..TRE rullar... å när vi skulle hämta ut korten fanns där inte ett endaste kort! Gu' vad besviken jag blev... Det visade sig vara fel på kameran AAAGHH! Ha det så gott å Kram å Puss i pannan :o)

    SvaraRadera
  3. 00000000000000000001 juli 2007 kl. 10:33

    har snaskat i dej godsaker,mmm,visst ÄÄÄRRR det gott med..gott.Ha det gott ida,hoppas du sovit gott när du väl somna..Tusen goa kramar på dej... ;)

    SvaraRadera
  4. God Morgon, nu är det en ny dag. Hoppas att du fick sova se´n, så du är utvilad. Kramar till dig.

    SvaraRadera
  5. du har verkligen snofsat upp bloggen i dag! Finemang! Hoppas du vaknar frisk från magont, och kan mumsa i dej det du har lust till i dag! Kramar

    SvaraRadera
  6. fin layout idag ..blir sugen att lära mig mer..Tänk vad jag tycker om att äta på natten...därför är magen som en deg på jäsning..höhö..försöker låta bli men det är så jag slappnar av...Mmmm vilodag idag efter allt fixande igår..SOLEN lyser med sin frånvaro så jag kan lika gärna lägga mig under täcket en stund till/B

    SvaraRadera