Bloggintresserade

tisdag 17 juli 2007

Bilder här o Bilder där =)
















 

Jaha, då har det varit en ganska jobbig natt. Ja inte pga mig o min värk nu. Utan Teddy har haft sina sätta i halsen anfall. Usch det är så läskigt. Jag va på väg att ge honom en Prednisolon men jag avvaktade. Nu sover han lugnt peppar peppar.

Så här har det varit sen han va ca 5 månader. Jag vet inte hur många gånger han har varit till veterinären o blivit sövd. Tagit tonsillerna två ggr bla. Antibiotika hit o dit. Det kostar allt på. Men som sagt jag blir så rädd när han sätter i halsen, så ska man inte visa de heller för han blir själv så rädd. Så det är bara att lugna honom så gott jag kan. Det känns som att en dag kanske han inte reder ut det själv utan att det händer nåt. Då finns det INGA veterinärer här i Jönköping som jobbar efter halv 11 eller helger.... Då blir det Göteborg eller Malmö.. O de hinner man säkert.... Blaaahhhh.  Nä ,, skulle de bli så,, så skulle jag inte tveka utan jag skulle åka direkt till sjukhuset o jag skulle inte gå därifrån förrns dom har hjälpt honom.

 

La in lite bilder i  Teddys Blogg   o  min   Foto Blogg

 

 Jag känner att det börjar bli lite stökigt bland mina bloggar. Har liksom ingen ordning längre. Får nog lägga in lite familje bilder i Teddy albumet ? Ja det orkar jag inte tänka på nu.

 

Här kommer några bilder på Födelsedags Damen..

Fler bilder kommer sen.

 

Sanna 15 År...

 

 

 

 


 

 


 

 


 

Jag bara lovar o lovar att jag ska titta runt hos er, men nu blev det lite jobbigt med Lilleman. O jag ska passa på att sova nu när han gör de.

Ha en underbar dag när ni vaknat..

 

Puss I Pannan

 

6 kommentarer:

  1. Nu blev bilderna suddiga bara för att jag fick dra ner dom efter att jag hade publicerat inlägget......

    SvaraRadera
  2. nääe nu ere dags o byta ut glasögonen igen:) dom e ju jättefina..jag ser inge sudd . hon e så söt en riktig sommarflicka..kram

    SvaraRadera
  3. 000000000000000000017 juli 2007 kl. 18:26

    finns inget sudd nära! Dom är så bra så... ;)inte ha för höga krav,vännen ;) Kramkrumelur på dej / K

    SvaraRadera
  4. är dom inte de ? Jag tyckte att dom förlorade skärpan när jag drog ner dom lite.... Ja då går jag på det ni säger... Kramelikram på er

    SvaraRadera
  5. bloggen avslutad18 juli 2007 kl. 01:04

    Blick har erbjudande,. köp 2 betala för ett par,"L",. sov gott och vakna piggelin,. kram

    SvaraRadera
  6. det är ju det erbjudandet jag köpte.. Men inte hjälpte de =) kram kram

    SvaraRadera