Bloggintresserade

lördag 21 juli 2007

Oj jag ligger nog ganska pyrt till tror jag











 

Hemma igen. Fick lägga i racer växeln för att hinna i fatt bussen.. Det blir ju att man står o vinkar o vinkar så man sträcker armar ur led..

Tilda va så orolig att syrran inte skulle hinna in tills dom åkte. Jag kände på hjärtat i smyg på henne, o jisses, jag trodde de skulle slå igenom kroppen. Som tur va så hann dom. Syrran grinade säkert hela vägen in till stan, för hon va nästan förvriden i ansiktet  =)

Hon grät när bussen åkte oxå, men Tilda o Mormor vinkade o skrattade. Vet inte om det kom några tårar på dom. Hmm de kom på mig nu när jag släppte av Sanna..

Medans vi stod o väntade på bussen så kom de fram en man o klappade Teddy, jag såg innan att dom pratade teckenspråk. Han ville att resten av hans gäng skulle hälsa på Teddy oxå. Så jag stod kvar en stund o tecknade med dom. Dom blev ganska impade hehehe.. Dom frågade va jag bodde ? Om de va jag som skulle åka ? Hur jag hade lärt mig att teckna ? Hur gammal Teddy va osv osv osv.. Så det blev en ganska lång historia med mitt abc. Men jag fick beröm. Jag lärde mig teckenspråket när jag va ca 14-15 år, o jag kommer ihåg de än. Det är skoj, o jag tycker att det ska finnas som en valmöjlighet i skolorna. Jag vet att Marcus o dom hade det ett tag, men det blev inte så mycket mer.

Oj jag ligger nog ganska pyrt till tror jag.. Mamma är lite mer diskret o jag vill gärna busa till de lite. Så när vi åkte efter bussen så la jag mig på tuuuuuuuuuutan.

Sanna sa att de va tur att vi inte låg jämsides för då hade hon gömt sig.. Hmm förstår inte de.

Hahahaha.

Nää usch jag måste försöka varva ner lite nu så jag kan sova.

Hmmm jag saknar mamma redan, ja Tilda oxå.

Ha en bra dag..

 





2 kommentarer:

  1. skönt att dom kom iväg ordentligt....allt ordnade sej här sen med pappa oxo så vi fick sova skönt...du vicken tur att din tuta funkar..Tilda vart nog lycklig när du tutade...så hela bussen vet nog vem du e tror jag...underbart:)kram hörs senare..kommer ju inte till landet förrns imorron. repriskram

    SvaraRadera
  2. Ja, nu har dom åkt, och det är bara att leva på därhemma! Dom har det säkert jättebra på sin resa! Tänk vad mysigt det bli när dom kommer tillbaks! Ha en fin dag , kramar å pussar

    SvaraRadera