Bloggintresserade

söndag 15 juli 2007

Ha en bra Söndag














 

God morgon... Jag har sovit från halv 10 till halv 1.. Jippiiiii. Det har inte hänt den sista veckan. Försökte ligga kvar o somna om men det sket sig.

 

Har haft en sån konstig dröm igen. Jag hade träffat en riktig going. O den här gången hade jag flyttat ut på landet i en stuga. Han hade en Pincher eller vad om heter, den hunden blev arg för jag klappade en annan hund som kom o hälsade på. Jisses, det va så mycket mer i drömmen, men det är så rörigt. Det slutade med lite gos i alla fall =)

 

Kvast Hilda är tillbaka, välkommen igen. Du kom tillbaka lika fort som du försvann =)   Bra de..

 

Hoppas att ni sover gott på lilla kudden. Jag är fortfarande så trött. O jag ska lägga mig snart.

 

Ha en bra söndag..

Blogga lugnt

 

Puss I Pannan

 

 

3 kommentarer:

  1. för väl att drömmen hann med lite gos i alla fall....Man får ta alla fina uppleverser här i livet som en gåva. I vilken skepnad de än uppenbarar sig/kraam på si/B

    SvaraRadera
  2. Att expressens forograf jagade mej för att få ett foto dom kunde godkänna att sätta på min profilsida! Det var hemskt! Dom satte in ett foto där jag går och handlar i affären okammad och i mysbyxor, smaskandes på ett kycklinglår, stirrandes och viftandes emot dom! Jag som aldrig äter kycklinglår! Tala om mardöm! Första och sista gången jag är jagad av paparazzi! Kram på dej!

    SvaraRadera
  3. 000000000000000000015 juli 2007 kl. 13:57

    Det är Kvast-Hilda ;)) Man gillar väl snabba ryck? Ha en fin söndag,när du vaknar.. har du satt in nåra nya foton än? Å var isf? Ja e nyfiken hehe.. Söndaskram på dej,Illis ;)

    SvaraRadera