Bloggintresserade

lördag 28 juli 2007

Vet inte riktigt










vad jag ska skriva.. Har satt mig vid datorn flera gånger, men jag har gått i från den lika fort.

Även om det inte händer så mycket i ens liv så finns de alltid någon skit  att skriva om. Men så är det inte nu. Nu är det tomt.

Jag får sms av Anita, hon tänker på mig, hon sitter ensam ute på landet. Det enda hon har är mobil o det är ganska dyrt att ringa till.

Hon är jättelessen oxå, för hon har följt Lena ända sen hon blev sjuk. Dom har inte träffats, men båda vet om varandra, så hälsningarna har gått fram o tillbaka där.

 

Jag skulle gå ut med kameran innan, passa på lite när det inte regnar. Men jag kom inte så långt för jag hade katten i släptåg som vanligt. Rätt va de va så hörde jag pip-skrik. Så jag vände mig om o såg att han satt med något. Jag gick fram, då hade han tagit en liten har unge .. Förbannade katt. Jag vet att det är deras natur, men det är grymt, vidrigt. Katten va stolt o lämnade bytet till mig, så den lille dog i mina händer. Usch så jag grinade. Just nu vill jag inte se katterna.

 

Det är några mail som jag inte har svarat på, svar kommer...

Jag måste bara ta ett kort på Teddy i hans säng innan. Han låg o drömde o sparkade sig bakåt så han höll på att ramla ur.  Det syns inte på bilden, men rumpan hängde utanför.

Han ligger väl 15 % i sin egna säng, resten sover han oxå hos Hilding.

Hoppas att ni mår bra. Jag har sagt de innan , men jag säger de igen. Det är skönt att NI finns. Tack.

Ha en fin kväll.

 

Puss I Pannan  

Teddy

Lilleman

4 kommentarer:

  1. Teddy! Han skulle fått sova med mej också, jag skulle inte klarat av att inte ha honom hos mej! Men så är jag lite blödig med djuren också! Kramar

    SvaraRadera
  2. 000000000000000000028 juli 2007 kl. 22:48

    är ju bara så go jööö..jag har varit hundvakt ida,lite nervigt för jag känner henne inte såväl å inte hon mej heller,för den delen..Ska faktiskt passa på att ta ett foto så kan du få se henne sen. Å du!Jag är glad att DU finns,hjärtat. Kramis

    SvaraRadera
  3. bloggen avslutad29 juli 2007 kl. 16:08

    sänder dig massor av kramar,.och possitiv energi,. kraaaam

    SvaraRadera
  4. 000000000000000000029 juli 2007 kl. 19:12

    och överlämna en KRAM.... En Kvast-kram till dej,vännen.

    SvaraRadera