Bloggintresserade

måndag 2 juli 2007

Börjar först med att,,,













 

Börjar först med att gnälla.

 

Ajjjjjjjjj vad jag har ont i huvet. O det är kvavt ute så jag önskar att det började åska snart, även att jag är rädd för åskan.

 

Så färdig gnällt  =)

 

Har precis kommit in, vi har suttit ute med grann tanterna o självklart Teddys tjejer, Iza , Fanny o Sabina. Fast Sabina o Fanny va mest intresserade av mig i dag.

 

Ena tanten på gården har väl inte fått sig nåt på länge för hon va tjurig o det gick ut över mig lite. Men jag sa emot, jag sitter inte tyst när dom bär sig åt.

Hon gnällde på killarna att dom körde på "våran" gård, o ute på vägen. Ja ok att dom kör på gräsmattan de ska man inte göra, men resten ska hon skita i.

 

Sen pratade jag med en annan som sa att dom körde med mopeder på vägen o det sa jag till henne att ja det får man ju göra. Tillbaka till tant nr 1 - nä du dom ska hålla sig härifrån - nä tack sa jag , det är kommunens område inte NKbo. Hon la sig i det andra samtalet jag hade så därför blev de fel för henne, hon försökte tysta mig. Haaaaa... Jag sa till henne att hon skulle lugna ner sig o lyssna , men jag skulle minsann lyssna på henne. Men jag fortsatte o förklarade att vi pratade om VÄGEN o inget annat. (hängde ni me ? nä inte jag heller)

 

Förbannade kärringar som alltid ska gnälla på ungdomarna. Låt dom vara.

 

Det är bättre att dom håller reda på sig själva så blev allt mycket trevligare. Tyvärr finns de gnäll spikar överallt.

 

Ja nu så ska jag ta o umgås lite med Tilda, hon kom precis..

 

Ha en fin kväll.

Puss I Pannan...

 


 

2 kommentarer:

  1. surkärringarna aldrig ger sej! Tur att du biter ifrån! Ganska fegt av dom egentligen och sitta och klaga på såna som inte är där för att försvara sej! Stå på dej! Kram

    SvaraRadera
  2. ...girl! Jag är på din sida!

    SvaraRadera