Bloggintresserade

onsdag 1 april 2009

KNÖL

 


Nu har jag suttit o kopplat av lite med betapet. Inkan vann säkert flest gånger.


När jag skulle sätta mig o läsa lite så hängde jag med hakan i handen o kände en knöl.


Jag lovar att hjärtat skenar för fullt, jag blev så rädd. Jag är inte hypokondriker, men det är cancer vart man än vänder sig.


Är det inte någon som precis har fått veta att dom har de, eller så har någon dött av de, eller så känner man själv en knöl o bli rädd.


Härom dan fick jag veta att någons mamma har hudcancer, nu ikväll så fick jag veta att det är en som har gått med ont i benet länge länge o läkarna har inte hittat något.


Vännen som sa detta till mig har sagt att hon tror att hon med ont i benet har cancer o mycket riktigt, nu har hon skelettcancer.


Kan man inte bara få leva normalt , vad normalt nu är de vet jag inte. Men det ska inte behöva vara antigen eller.


Alla rädslor som sätter sig i kroppen tillsammans med all annan skit. Nää det är ett evigt kämpande.


Nu släcker jag ner för natten.


Sov gott


Puss I Pannan


 


Lyssna vilket gott skratt han i mitten har. Måste bara sluta med detta så jag får andra tankar =)


 


2 kommentarer:

  1. Oftast är det en fettknöl, men gå iväg om du oroar dig! Vi är rädda för ordet cancer, men det behöver inte alls vara det,no!
    Många andra orsaker kan finnas. Nu skickar jag dig lite blommor o en god kopp kaffe o hoppas dagen den nya blir fin! Kraam!

    SvaraRadera
  2. Tack vännen du är så go. Sitter med mitt kaffe nu. Det behöver inte alls vara nåt med knölen, men vart man än vänder sig så hör man cancer o det börjar bli jättejobbigt. Hoppas att du mår bra o ha alldeles underbar dag kram kram till dig.

    SvaraRadera