Bloggintresserade

lördag 18 april 2009

Kvällning /// Bilder

Idag blåste de lite kallt. Vi har gått en liten runda, runt Lasses Glas o genom hembygdsparken, sen satt vi ute o tjatade lite.


Tog med mig kameran i fall det skulle dyka upp nåt.


 


Är det någon som vet vad det här är för träd ?


Det är så fruktansvärt fult så det blir läckert på något sätt =)



 


Innan jag gick ut så funderade jag på om jag skulle ta med kameran eller inte. Så när jag öppnade altandörren såg jag planet. Gick in o hämtade kameran o snabbt tog en bild. Jag tycker att det ser läckert ut, det är precis som att planet kommer från ingenstans ut mellan den blå himlen på nåt konstigt sätt ... Ja jag vet jag är knäpp, men det underlättar lite.



 


Ett par somrar så har det följt med en sädersärla när jag , Teddy o katterna har varit ute o gått. Sädersärlan har gått efter oss oxo. De är bara de att jag har inte haft någon kamera med ut när dom gångerna har hänt o dom har hänt ganska ofta. Nu va den här på trädgården o jag hade precis stängt av kameran så jag fick snabbt fart på den igen. Några bra bilder fick jag i alla fall. Dom är söta. Bilderna är något för ljusa. O gräsmattan ser hemsk ut, men de ska bli lite fröande på snart =)



 


Här trodde jag att han skulle äta något, men när jag tittade genom kameran så såg jag att han "torkade" näbben eller bara gnodde den.



 


Ståtlig liten saklig sak.



 


Den här bilden blev bra. Jaja den är ju för ljus, men annars lite bra i alla fall.



 


Nu ville han inte vara med längre =)



 


Här sitter lilleman o njuter.



 


Jag måste sätta mig o kolla igenom mina länkar, har visst några som inte funkar.


Ha en mysig kväll. Det ska jag ha.


Puss I Pannan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar