Bloggintresserade

lördag 11 april 2009

Matfusk I Robinson

 


Äntligen, ikväll är det Robinson. Tilda lurade mig igår att de va lördag så jag trodde först att jag skulle få se det då. Nä då, hon trodde oxo att de va lördag. Hon är lik moster sin =)


Om jag skulle varit med i Robinson så skulle jag inte gjort som stollen Christian gör. Han kommer snart att åka ut. Jag hade valt att ligga i bakgrunden för att sen kunna köra mitt race.


Men Christian styr o ställer. Han tror att han är nåt, han är bara en patetiskt liten slämmig typ.


Nu vet jag inte om tv4 fick veta efteråt om Matfusket


eller under tiden. Men om dom fick veta detta under programmet så skulle han blivit diskad. Det ska vara lika för alla.


Alla går ju in på lika villkor, det gör även "den slämmige".


Läste oxo nåt om att hans fru va lessen för att han framstod som dum o elak ? Haaaa, taskigt de är ju han som väljer att vara sig själv.


Nä de ska bli intressant att se hur länge han kan styra o ställa. Det förvånar mig inte om han skulle muta deltagarna att rösta som han vill. Har man pengar som han har så kan man köpa andra människor.


Det är äckligt...


Härom kvällen så va de första avsnittet av japantjosantävlingen, ja jag kommer inte ihåg vad det programmet heter.


Men vad jag skrattade, jag skrattade så tårarna rann, tills det va Tores tur.


Tore lever ju helt i en skyddad miljö, skyddad av familjen. Han gjorde sig illa, han skrapade upp näsan o hakan o så han började blöda. Han blev så rädd när han tävlade i den här grenen. Man ser hur lessen han blir men han försöker dölja de. Usch jag blev så lessen när jag såg hur rädd han blev. Jag tyckte så synd om honom, så de va skönt att han förlorade så han fick åka hem.


Den andre, Kjell gjorde så jag fick mig ett gott skratt. Det här måste ni bara se, ja jag säger då de, de är inte lätt att veta hur det tekniska fungerar hahaha...


I morse när jag va ute med Teddy så kom de ett gäng raggare i en raggarbil. Ja, de va mer som en rostig likbil med en rävsvans på.. Jag sa de till en viss person här på gården när dom tillbaka ut till bilen o skulle åka iväg. Den här personen blev så nyfiken så h*n lutade sig framåt i stolen o släppte dom inte med blicken.


Jag sa till henne för att jävlas att nu välter stolen för dig snart.


H*n blev lite förlägen o sa att jag va lite nyfiken. Jo tack, de vet vi nog om här.


Jag tycker inte om när folk är så nyfikna , det är pinsamt värre.


Nä nu ska jag gå ut med lilleman o pinka av honom lite.


Ha en fin dag.


GLAD PÅSK TILL ER ALLA


Puss I Pannan 


 


 


 

1 kommentar:

  1. Kan bara hålla med dig angående robinson. Samtidigt tycker jag nog att årets robinson är tråkigare än tidigare år. Påsk Kramar från mig....

    SvaraRadera