Bloggintresserade

torsdag 23 april 2009

Ett Hundra Riksdaler

 


Oj va de va längesen jag bloggade nu. Jag har nästan haft abstinensbesvär.. Så här får de ju bara inte gå till. Nää jag tror att jag måste skaffa en laptop  =)


Hej förresten. Hoppas att ni har haft en bra dag.


Natten som va,, kan jag säga va inte rolig alls. Teddy har levt rövare. Han har gnällt, gråtit, mufflat, bufflat på mig. Jag har inte kunnat ha några fönster öppna.


Det är någon som löper o han har varit gråtig ända sen igår kväll. Det är inte lätt när han gnyr o vill ut för det kan ju vara så att han har fått ont i magen o verkligen behöver gå ut lite så det är ju de jag har fått göra. Tur att jag bor på markplan.


Ja annars hade jag väl fått hiva ner honom i en lina  =)


Jag lämnade honom hemma innan när vi åkte ner till centrum. Det är vårmarknad där idag. Det är mysigt, men man har ju sett de så många gånger.


Det va mycket folk, hundar, barn, vuxna ja alla pratade sitt språk så man blir lite snurrig i skallen.


Jag tog lite bilder, sen filmade jag den förste som gick upp på scenen. Jag förstår inte det roliga i de han gjorde. Han skulle föreställa ett fyllo, o han tjatade om ditten o datten. Ok, jag skrattade vid ett tillfälle för de va lite roligt. Men annars kände jag bara att de va pinsamt.


Jag tittade på folket som va där o dom flesta bara skakade på huvet, dom gillade de inte heller. Sen fanns de dom som tyckte att de va skoj, men dom va få..  Här är filmsnutten i alla fall.



 


Köpte ett par foppatofflor, röda o fina är dom. Titta här , lite småsexiga va ? hahahaha.



Hmm 100 riksdaler fattigare. Ja sen köpte jag något mer, men det kan jag inte tala om vad det är ... Ja kanske sen =)


Jag får t.o.m dåligt samvete för att jag slösade bort hundringen på tofflorna , jag kunde köpt något annat istället. *suck*


Så ja, äntligen har Teddy lagt sig i sängen o är tyst. Nu ska jag njuta av mitt kaffe o läsa tidningen. Sen ska jag fixa lite med bilderna.


Ha en fin kväll.


Puss I Pannan

2 kommentarer:

  1. Nja, det klippet var väl inte min typ av humor, fast jag hörde knappt vad han sa heller. Tofflorna var fina, såna ska jag köpa också, och ha när jag jobbar sen. Kram på dig, och sov gott när det är dax.

    SvaraRadera
  2. vad du haft för dig *ler* må så gott och härligt veckoslut, tut tut, solen skiner inga sura miner! Foppatofflor har jag två par, jättesköna! Kramgäddan

    SvaraRadera