Bloggintresserade

måndag 13 april 2009

Macro Bild På Tulpan

Solen lyser, himlen är blå (klapp klapp)


Vad de är skönt att leva så ( klapp klapp)


Ja de sjöng ofta sonen när han va liten. O nåde mig om jag inte klappade händerna när man skulle.


Han va världens goaste, pratigaste, klien man kan tänka sig. Ja han va inte jobbig på något sätt, utan han skulle prata med allt o alla, känna på allt, såg han en boll så sparkade han till den han hann inte tänka på om de fanns något ivägen.


Karate va ju hans grej. Turtles för hela slanten. Dörrarna fick ju smaka på hans karatesparkar så dom flög ju upp rätt som de va tills en dag när jag fick den på mig. Då blev han rädd, de va ingen fara för min del, men de va ganska bra för han lugnade sig efter de.


Det kunde ju varit så att någon annan hade fått dörren på sig =)


Ja, idag är han vuxen o har en egen familj. Det ska bli så roligt att se hur Liam blir när han växer upp.


Jag saknar honom, har inte träffat honom på ett tag nu.


Ja som jag skrev innan så skiner solen o fåglarna kvittrar för fullt. Tungandad blev jag när jag gick ut så det ska bli intressant att se om jag klarar mig på bara tabletter den här sommaren ?


Ätit frukost o nu blir de sängen en stund till.


Tack Nightstar för ditt gulliga mms hahahaha...


Ha en toppendag o va rädd om varandra =)


Puss I Pannan


2 kommentarer:

  1. nu är den förb. sommarn här...med mygg och.... ja, jag tycker inte heller om mygg eller getingar, allergisk. Ha´re gott ändå. Kramgäddan på öa

    SvaraRadera
  2. Ja du den sjunger jag me i. Jag är rädd för getingar o myggor dom är hemska. Myggen tål jag inte, dom blir stora som bollar på mig. Sonen är likadan. Hoppas inte att barnbarnet blir sån, det är inte roligt. Hoppas att ni har de bra på öa.. kram kram

    SvaraRadera