Bloggintresserade

söndag 19 april 2009

Kyligt

 


De är kyligt i luften idag, men solen tittar fram emellanåt. Ska strax ut på en liten promenix med Teddy.


Det va skönt att få sova några timmar nu på eftermiddagen. Men jag har drömt så konstigt.


Jag skulle resa till Spanien o bo på ett hotel som jag har bott på när jag har varit där.


När jag kom dit så liknade de sjukhuset här i Jönköping. Personalen som jobbade kände igen mig från dom gångerna jag varit där innan.


Jag skulle bo på 8;e våningen lgh 18.


Men när jag hade tagit hissen till 8;e våningen så såg det konstigt ut, det va långa korridorer o liknade möbelhuset, mio o bergmans möbler osv.


Korridorerna såg ut som på Ikea, de va hemskt. Jag skulle bo ihop med en gammal klasskompis o hon va redan där. Jag letade i flera timmar innan jag fick tag i någon som kunde hjälpa mig.


Jag kommer fram till ett skynke o när personalen drar undan de så står det 10 sängar jämte varandra. Enkelsängar som va bäddade till dubbelsängar.


Detta skulle då vara min lgh. Gemensam matsal o allt de andra. Så jag blev arg o skulle ta mig ner o "kräva" en ny lgh. Min klasskompis tyckte att de va helt ok.


Jag hittade inte tillbaka förrns dan efter o när jag äntligen hade kommit ner så va jag inte på själva hotellet utan en bra bit ifrån.


Jag vet inte hur de gick sen, men fy fasen att det ska vara så struligt att resa jämt. Den här gången hade jag inte glömt passet i alla fall.



Nä nu vill lilleman ut på en promenad, ska ringa till hans lilla tjej o se om dom ska med.



Puss I Pannan


 


illena.bloggagratis.se

2 kommentarer:

  1. kan man ha i det mest underliga former smile... Bloggagratis.com är bra... befinner mig oxå där ibland...kram

    SvaraRadera
  2. Ja du, jag är helt slut när jag vaknar. Det är som att allt bara trillar på en även i drömmarna. Jasså du är där inne oxo, jag blev medlem där för ett bra tag sen, men har inte skrivit där så mycket. Ska se om jag kan hitta dig. Ha de gott kram kram

    SvaraRadera